Полагане на асфалт върху снежна покривка предизвика скандал в Гложене.

...
Полагане на асфалт върху снежна покривка предизвика скандал в Гложене.
Коментари Харесай

Неделно асфалтиране в снега почти докара до бой шофьори и строители

Полагане на асфалт върху снежна завивка провокира скандал в Гложене. Клип, изпратен от фен, демонстрира пререкания на всеослушание сред лидер и чиновници на „ Трейс”, като вербалният конфликт поради блокирания път и неприемливия строителен развой върху него съвсем прераства до физическа разпра.

„ Това е втори случай в границите на 10 дни – да се поставя асфалт върху сняг. Не разбирам какъв е тоя зор”, описа пред bTV жителят от клипа – Данчо Славков. По думите му строителите се държали „ малко нагло”.

„ Ситуацията беше доста форсмажорна”, призна виновният за неделното снежно асфалтиране инж. Венцислав Дилков.
Сняг затрупа половин България, десетки коли закъсаха (ОБЗОР) Снеговалежът провокира пътен безпорядък на доста места
По думите му през вчерашния ден сутринта метеорологичните условия били положителни, а прогнозата била, че в Тетевенско ще вали следобяд. Така служащите асфалтирали едната лента… след което завалял сняг.
Снимка: bTV
Дилков акцентира, че е изцяло схваща, че е неприемливо да се асфалтира върху сняг, само че решил, че ръбът, който се образува на към този момент приключената лента може да аргументи произшествия. Затова и машините траяли да работят „ с ясното схващане, че когато времето се усъвършенства, този в допълнение положен слой, който нулира ръба, ще го изфрезоваме и ще го коригираме”.

Инженерът беше безапелационен, че нещо такова се случва за първи път и не може да се твърди, че „ Трейс” са разчитали на липса на надзор в неделния ден. „ Тези пари няма да са за сметка на данъкоплатеца, а за сметка на фирмата”, акцентира той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР