Покрай празниците крадците се активизират и изобретателността им няма граници.

...
Покрай празниците крадците се активизират и изобретателността им няма граници.
Коментари Харесай

Ако искате да се предпазите от КРАДЦИ по време на празниците, запомнете тези 3 неща

Покрай празниците крадците се засилват и изобретателността им няма граници. Те плъзват по молове, търговски центрове, градски превози, оживени улици и заведения. Трябва да сте доста внимателни, тъй като с разсеяността си може доста да улесните апашите и да се превърнете в жертва.

Има няколко неща, за които би трябвало да внимавате, в случай че не желаете да попаднете с описите с ограбени.
Кои са тези 3 неща, които да знаете, в случай че желаете да се предпазите от крадци? 1. Никога не оставяйте портмонетата си в джобовете на дрехите;
Крадците доста постоянно посещават заведения за хранене с предлог, че търсят свободна маса или желаят да се причислят към масата на свои познати. Пазете доста персоналните си движимости, изключително тези, които са оставени по закачалките без контрол.

Никога не дръжте в джобовете на палтата си портфейли с пари, тъй като доста евентуално да останете неприятно сюрпризирани, когато пристигна ред на това да си плащате сметката и осъзнаете, че портмонето ви не е на мястото си.
2. Не дръжте на едно място пари, телефони и портфейли; Никога не крий нещо скъпо на тези места в дома си! Крадците първо тях ревизират
Сигурни сте, че сте по-хитри от крадците? Определено се заблуждавате. Закоравелите нарушители безогледно ще разбият вратата на парцела...

Ако допуснете тази неточност, ще улесните доста апашите. За предпочитане е, когато пазарувате около празничните дни, да плащате с карта. Носете колкото се може по-малка сума пари в брой със себе си. Не правете грешката да записвате пин кода на лист, който е в портмонето ви. Ако имате проблем със запомняне на цифри, въведете цифрите като номер на другар в телефона си. Важно е да държите чантите си начело и да ги стискате крепко. Имайте поради, че крадците по нищо не се отличават от останалите хора. Дори доста постоянно са елегантни дами с дребни деца.
3. Не споделяйте информация за идно пътешестване в обществените мрежи.
Не се хвалете, че ще пътувате за празниците, тъй като това може да ви изиграе доста неприятна смешка. Предупреждавайте децата си да не споделят за фамилните ви проекти, тъй като не знаете кой може да дочуе диалога им и те да бъдат проследени до дома ви.

Бъдете доста деликатни около празниците, тъй като тогава апашите са най-активни и не знаете в кой тъкмо миг могат да ви връхлетят!

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР