Покрай пандемията се родиха доста модни колаборации, дори такива, които

...
Покрай пандемията се родиха доста модни колаборации, дори такива, които
Коментари Харесай

16 любими тоалета от сътрудничеството между adidas x Gucci

Покрай пандемията се родиха много фешън колаборации, даже такива, които бяха отречени като такива с думичката hacking, изключително около размяната на лога сред предходната година. И ето, че следващият звук в обществените мрежи още веднъж идва от Gucci и едно от най-дългоочакваните съдействия – този път със спортния колос adidas.

Страстен колекционер на маратонките adidas Gazelle, Алесандро Микеле е дълготраен почитател на марката. Показани на последното ревюто в Милано, моделите бяха пуснати в продажба онлайн преди дни. Една сбирка, в която кодовете на adidas са напълно съобразени с Gucci, до момента в който Gucci самоуверено употребява емблематичните знаци на adidas. Те съчетават двете си мощни страни: от една страна спортното облекло на немската марка, от друга, шикозните 70-тарски модели на италианската империя. Резултатът е композиция от комфортни облекла в ярки цветове и изтънчен ретро дизайн.
 Актуалицазията на бюджета - отхвърлена 9 юни 2022 | Парламентарната комисия по бюджет и финанси отхвърли предложенията за актуализация на държавния бюджет....

Сред обичаните ни модели са гащеризоните в дълъг и пай вид, полите вид „ молив “, които внасят изискани нотки в сбирката, както и късите къси панталони и леките якета в монограми. Любимите маратонки на Микеле също са част от нея, само че виждаме и настоящото, което се завърна този сезон измежду трендовете. Цветни тишърти, страхотни аксесоари за коса и елегантни чанти допълват листата с неща, които бихме си взели от това необикновено съдействие. Всички модели са налични на.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР