Покрай новите Galaxy S10 телефони и пионерския Galaxy Fold, тази

...
Покрай новите Galaxy S10 телефони и пионерския Galaxy Fold, тази
Коментари Харесай

По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods


Покрай новите Galaxy S10 телефони и пионерския Galaxy Fold, тази седмица Samsung показа и новите си Galaxy Buds слушалки, които насочат съществено предизвикателство към известните AirPods на Apple.
 Galaxy Fold на Samsung - всичко за първия сгъваем смарт телефон
Galaxy Fold - всичко за първия сгъваем смарт телефон на Samsung

Чакането свърши, започваме с пестенето

Комплектът на Samsung наподобява по-атрактивен в много посоки, като стартираме от това, че цената на Galaxy Buds е 130 $, а тази на AirPods - 160 $.
 Снимка 408250

По-важното обаче е, че Buds наподобяват много по-стабилни в метода, по който застават в ухото, до момента в който при AirPods рухването и губенето на слушалки съставлява сериозен проблем за доста консуматори.

По отношение на размера, AirPods са много по-обемисти - както самите слушалки, по този начин и кутийката за зареждане.

Galaxy Buds имат и малко по-силна акумулатори от тези в слушалките на Apple. Могат да устоят и до шест часа слушане на музика, до момента в който AirPods издъхват след пет часа - в най-хубавия случай.
 Снимка 408255

Кутийката на Apple обаче има над три пъти по-голям потенциал за заряд, в сравнение с тази на Samsung. Може и да зарежда AirPods за най-малко още 24 часа работа. Калъфът на Galaxy Buds има капацитет единствено за седем часа.

Готиното при Galaxy Buds обаче е, че могат да се зареждат по безжичен път непосредствено от батерията на някой от новите Galaxy S10 телефони - нещо, което AirPods към момента не могат.
 Снимка 408248

Най-важното при слушалките в последна сметка обаче е звукът. Samsung се хвалят с аудио съставни елементи от AKG, което не е гаранция, че звукът на Galaxy Buds превъзхожда този на AirPods.
 Снимка 302194

Въпреки че Galaxy Buds превъзхождат AirPods в някои посоки, изоставането на Apple надали ще продължи дълго, защото се чака компанията на Тим Кук да разгласи AirPods 2 още тази година.
 Apple готви нови AirPods с биометрични датчици и нови екстри
Apple готви нови AirPods с биометрични датчици и нови екстри

Може да ги забележим още догодина
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР