Показвам се по телевизията, когато има за какво. Човек се

...
Показвам се по телевизията, когато има за какво. Човек се
Коментари Харесай

Слави пред студенти в Пловдив: Машинното гласуване ограничава купения вот!

Показвам се по малкия екран, когато има защо. Човек се демонстрира, когато има какво да каже. Това съобщи водачът на „ ИТН “ в Пловдив на среща със студенти.

Зам.-председателят на партията Тошко Йорданов няколко пъти прикани студентите да задават въпроси на Трифонов, с цел да се разбулят слуховете към него.

„ От 28 години сме дружно с Тошко Йорданов, гласуваш за Слави получаваш хората на Слави “, сподели Трифонов. По думите му изборите, които предстоят, са в реда на нещата.

„ Смятам, че човек би трябвало да е откровен. Забележите какъв брой от водачите на партиите се кандидатират и след това се отхвърлят. Отговорността която нося не е, от както съм народен представител, а от когато сме тръгнали да осъществяваме този план. Като съм извън Народното събрание дори ще мога да взимам по виждам нещата по по- справедлив метод. Отсъствието ми от Народното събрание не трансформира отговорността ми ", съобщи Трофонов.

По думите му всеки българин ще може да гласоподава, а с измененията в ИК дали това конституционно право. „ Машинното гласоподаване лимитира купения избор и новите технологии не трябва да се срамим и опасяваме. Ще създадем всичко допустимо да има електронно гласоподаване още в идващия Народното събрание “, акцентира водачът на Има Такъв Народ.

„ Изборите ще са по- справедливи, само че няма да изчезне корпоративния избор. Имам информация, че предходния контракт на „ Сиела норма “ с ЦИК е за прокуратурата “, сподели от своя страна Тошко Йорданов.

„ Джипката е изцяло непотребна проява. Трябва министър- ръководител да е човек, който няма нищо общо с облика на този, който бе до в този момент “, сподели Слави Трифонов, представен от " Монитор ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР