Показва тоалетите на Седмицата на модатаПлеймейтката Николета Лозанова показа собствената

...
Показва тоалетите на Седмицата на модатаПлеймейтката Николета Лозанова показа собствената
Коментари Харесай

Николета Лозанова се разголи, този път за модата

Показва тоалетите на Седмицата на модата


Плеймейтката Николета Лозанова сподели личната си първокласна сбирка долни дрехи през вчерашния ден вечерта по време на Седмицата на модата в столицата. Брюнетката постоянно употребява голотата, с цел да провокира интерес и по тази причина не е изненада за никого, че първите й стъпки в модата ще бъдат свързани точно със основаване на провокативни дрехи.

Няколко дни преди премиерата на сбирката половинката на футболиста Ники Михайлов пусна и фотография на едно от изкушенията в профилите й в обществените мрежи и развинти въображението на своите почитатели.

“През годините името ми – Николета Лозанова, се трансформира в синоним на съблазън. Абсолютната голота напълно не е причина за секси лъчение – бельото е това, което ме прави толкоз женствена, мечтана и неустоима! ”, показа преди дни във фейсбук Ни Ло. “Вярвам, че силата, която влагам в основаването на тази сбирка, ще донесе на всяка една от вас доста горещи, цензурирани мигове! ”, сподели още сексапилната плеймейтка.

Между краткотрайно в неделя в телевизионния таблоид “Папараци ” ще бъдат излъчени фрагменти по какъв начин Николета Лозанова се целува с мъжа до нея от повече от година, футболиста Николай Михайлов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР