Покъртителен случай от Бургас! Мъж с ТЕЛК и множество болести

...
Покъртителен случай от Бургас! Мъж с ТЕЛК и множество болести
Коментари Харесай

Мъж с ТЕЛК живее на пейка пред болница! Медици се чудят как е жив

Покъртителен случай от Бургас! Мъж с ТЕЛК и голям брой заболявания е заставен да спи на скамейка пред болница. Причината е неуместна и мнозина са уверени, че единствено у нас се случват сходни неща. 51-годишния мъж няма направление, а е за приемане в лечебното заведение. Той се постанова да чака до 7 октомври, когато ще вземе пенсията си, а по-късно и заветното направление. До тогава – на пейката!

Добър човек е купил вода и храна на мъжа. От диалози с изстрадалия мъж се схваща, че и от незабавното поделение се чудели, че е още жив!

Ето какво споделят в обществената мрежа:

„ Излизам от централния излаз на болничното заведение и се натъквам на него – 51-годишен неработоспособен, с ТЕЛК, застойна сърдечна непълнота, сънна апнея, хипертония... С течащи рани по краката... От 10-ина дни живеел на пейката. Бил за приемане, но нямал направление. Като си вземел пенсията на 7-ми... Дотогава там. Мръсен, гладен, жаден, обезверен...и ухилен. Купих му храна и вода, естествено. Друго не мога да направя. Оказа се, че дамата на кафето го знае, от дълго време бил там и към този момент са привикнали с типа му. Изборен ден е, то е ясно, че на никой не му пука, но най-малко през днешния ден алена точка да си напише някой, да се раздвижи, трогне... Макар че... надали. Домъчня ми, нищо човешко нямаме, подминаваме с равнодушие и даже не виждаме нещастието в очите на другите.

Питала съм го дали желае да го фотографирам - позволи, благодари и пожела здраве.

Пък аз искам успокоение и задоволство на ръководещите и на всички, от които зависи сигурността на такива хора. А, и триумф на изборите, несъмнено! “

Жена, натъкнала се също на мъжа написа: „ В неделя минавахме от там със брачна половинка ми, купихме му храна, в действителност тъжна картинка. Поговорихме си с него, въобще не наподобява добре, сподели ни, че даже от незабавното са му се чудили, че е още жив.

Какви са тези сърца? Каква е тази апатия? “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР