Пожелаваме си повече такива моменти, коментираха родителите на децата, участници

...
Пожелаваме си повече такива моменти, коментираха родителите на децата, участници
Коментари Харесай

Христо Стоичков сбъдна мечтата на феновете в Бургас – четири часа раздава автографи и рита с младите футболни надежди

Пожелаваме си повече такива моменти, разясниха родителите на децата, участници във футболния шампионат

Ако сте прекарали вчерашния ден вкъщи, сте изпуснали едно от най-интересните събития, проведени тази пролет. Гостуването на Христо Стоичков в Бургас по покана на TRIA CITY CENTER разсъни града и трансформира съботния ден в празник.

Близо четири часа Камата раздаваше подписи на почитателите. Точно в 15:00 ч. легендата на българския футбол бе посрещнат с бурни аплодисменти на площад „ Тройката “. Той показа автобиографичната си книга и даде старт на футболния шампионат за младежи.

Въпреки проливния дъжд при започване на събитието, звездата и всички почитатели резервираха положителното си въодушевление. Мокри, само че щастливи, чакащите от часове за мечтаната среща получиха своя миг с Христо Стоичков.

Той подписа персонално и подари 500 екземпляра от книгата си „ Христо Стоичков. Историята “ на първите и най-нетърпеливите да се срещнат с него.

По информация на Флагман.бг през вчерашния ден всички налични екземпляри от книгата са били изкупени от книжарниците в Бургас, което значи че Камата действително е раздал над хиляда подписа. Кумирът на генерации футболни ентусиасти се срещна с всеки, поискал да се допре с него.
 „ За първи път организираме сходно събитие в Бургас и съм доста благополучен, че съм тук, тъй като имам доста мемоари от този град. Вие сте доста дребни и не помните, само че първите ми мачове за Българския народен тим бяха тук в Бургас. Имал съм толкоз специфични моменти тук. Първият гол на Трифон Иванов за националния също бе в Бургас в мач против Германия “, разяснява звездата.
На младите футболни очаквания Камата даде къс, само че значим съвет – Вярвайте, че можете! „ На първа страница в книгата ми съм написал тъкмо тези думи. Аз не се отхвърлих от моите фантазии, не се отхвърлих от това, което желаех да стана “, добави звездата.
 Пирамидата от 500 книги се изчерпа бързо, само че почитателите не пристигнаха с празни ръце - голямо количество плакати, топки, тениски, шапки и картички бяха персонално подписани от Христо Стоичков 
На построеното на площада футболно игрище младите гении от ФК „ Бургас спорт “, ФК „ Нефтохимик “, ФК „ Черноморец 1919 “ и ДФК „ Звездичка “ премериха сили в шампионат. Независимо от класирането, и за четирите тима имаше награди, обезпечени от TRIA CITY CENTRE. За тържествения свършек на спортното събитие се погрижиха персонално Христо Стоичков и кметът на Община Бургас Димитър Николов. Градоначалникът връчи купите и на четирите тима, а Камата подари на всяко от момчетата книга с подпис и състезателен екип от неговия бранд.
  Младежите получиха скъпи препоръки и доста награди
Преди церемонията по награждаването Камата застана на точката за дузпи и провокира вратарите на тимовете. Младежите получиха от звездата скъп урок и история, която да описват един ден и на своите деца.

 Цялото спортно събитие и срещата с легендата на българския спорт бе проведено от TRIA CITY CENTRE и се организира с поддръжката на Община Бургас.

Вижте още паметни моменти в ГАЛЕРИЯТА ни и в във фейсбук.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР