Пожарникарят от предишния сезон Игри на волята“ Димитър Морунов направи

...
Пожарникарят от предишния сезон Игри на волята“ Димитър Морунов направи
Коментари Харесай

Морунов от „Игри на волята“: Прилоша ми, не виждах и не чувах нищо

Пожарникарят от предходния сезон „ Игри на волята “ Димитър Морунов направи разтърсващо самопризнание, че му е призляло в една от най-тежките борби.

„ Не виждах, не чувах, всичко ми пищеше “, разкри огнеборецът, който се завръща в Олд старс, с цел да влезе довечера в най-решителното стълкновение за успеха. Въпреки че снажният юначага е някогашен състезател, неналичието на подготовка за повече от сложното риалити съгласно него е главната причина за колапса му на плажа в Царево.

„ Преди това съм вдигал щанги, правил съм извършения, само че се наложи да вляза незабавно, без да съм се подготвил задоволително, както се оказа. Не мога да кажа, че съм в топ форма, само че ще се оправя. Готов съм да победя в Old Stars! “, уверен е Морунов.

Най-важните зрителски очи за него са на щерка му Моника. „ Тате, желая да биеш, стига си се излагал! “, настояло момичето. „ Сега ще се приготвя по-добре “, даде обещание пожарникарят.

Морунов обаче не пожела да постави картите на масата за това каква тактика ще избере. „ Не съм сигурен дали този сезон ще бъда толкоз принципен “, загатна единствено той, без значение, че тъкмо този метод му завоюва благосклонностите на всички почитатели на риалитито.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg