Пожарникарите в готовност да помагат на Спешна помощ. Това стана

...
Пожарникарите в готовност да помагат на Спешна помощ. Това стана
Коментари Харесай

Пожарникарите в готовност да помагат на Спешна помощ

Пожарникарите в подготвеност да оказват помощ на Спешна помощ. Това стана ясно от брифинг на старши комисар Красимир Шотаров, шеф на " Оперативни действия " към ГДПБЗН. Засега обаче нямало такива претенции.

Досега пожарната е пособия на незабавната помощ в превозването на Covid заболели. До сегашния миг сме реагирали на 502 сигнала, стана ясно от думите му.

" И ние сме част от обществото и ние се разболяваме, всекидневно събираме информация за всички наши чиновници, които са заболели или карантинирани ", акцентира той.

" Към сегашния миг не се постанова да предприемем незабавни ограничения, само че сме подготвени с нужната организация да реагираме навреме и бързо , да за можем да осигурим тази сигурност на нашето общество ", сподели Шотаров.

Той е удовлетворен от многото присъединили се доброволци. От 1 април до 13 май дневно има над 390 доброволци, които са се присъединили и са обслужили над 1600 индивида всекидневно в над 31 общини.

От през днешния ден започваме инспекции за безвредни условия в лечебните заведения. Това сподели шефът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов .

С министър Ангелов уточнихме, че най-важното е да можем бързо и безвредно да евакуираме лежащо болните хора, разясни той. Ще се ревизират построените съоръжения. Според него от изключителна значимост е да се види дали личният състав, който лекува болните, който подкрепя лекуването, е добре осведомен с ограниченията за сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР