Пожар нанесе сериозни щети в дома на лекоатлетката Лиляна Георгиева,

...
Пожар нанесе сериозни щети в дома на лекоатлетката Лиляна Георгиева,
Коментари Харесай

Детето-чудо Лиляна Георгиева: Помогнете! Пожар почти изпепел...

Пожар нанесе съществени вреди в дома на лекоатлетката Лиляна Георгиева, която като дребна беше известна с прякора Детето-чудо. 22-годишната пловдивчанка описа за кошмара, след който на този стадий остава без дом. Георгиева моли за помощ, с цел да възвърне жилището си.

„ Претърпях злополучие. При късо съединяване ми изгоря домът. За благополучие аз пострадах малко, само че вредите по жилището са големи. Имам потребност от климатик, готварска печка, кухненски бокс, аспиратор, диван, маса, столове, ледник, тв приемник, дрешник, матрак.
Контакт за връзка 0895856530″, написа Лиляна Георгиева в обществените мрежи и сподели фотоси от пожара в дома си.



Приятелката ѝ Полина Макаева постна във „ Facebook “:

„ Една от гордостите на България, потвърдила се неведнъж, едно момиче с доста хъс и непримиримост, с безчет извоювани национални трофеи, европейски и международни оценки в междинните и дълги бяганията, с принос и отлични резултати в леката Атлетика – Царицата на спорта… в този момент има потребност от нашата поддръжка!

Много малко от Вас ще виждат изгорелите купи и дипломи. И единствено някои от нас ще схванат какъв брой доста значат те за един състезател, а точно всичко. Нека помогнем на Лили да поправи вредите от един случай и обезпечи уюта и естествените условия в дома си. Вярвам, че Лили – Детето-чудо ще се оправи и с това затруднение и с усмивка ще продължи напред! “.

Лекоатлетката Лиляна Георгиева е многократна шампионка на България в разнообразни дисциплини, както и Балканска шампионка на 800 метра в зала за 2022 година

БАНКОВАТА Й СМЕТКА:
IBAN BG08BPBI79244075130001
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР