Пожар избухна в търговски център в сръбския град Обреновац, намиращ

...
Пожар избухна в търговски център в сръбския град Обреновац, намиращ
Коментари Харесай

Огненият ад на Балканите продължава: Горя мол в Сърбия

Пожар избухна в търговски център в сръбския град Обреновац, намиращ се на 30 км югозападно от Белград.

Заместник-кметът на Белград Горан Весич осведоми на профила си във Facebook, че в запаления търговски център е имало няколко детонации, евентуално поради пиротехнически средства, съобщи Танюг. По думите на Весич, двама пожарникари са потърпевши при гасенето на пожара. Те са били откарани в незабавна помощ и са включени на О2.

От министерството на вътрешните работи на Сърбия обявиха, че в напъните по потушаване на пламъците са взели участие 55 пожарникари. Огнеборците се опитваха да локализират пожара, с цел да не се придвижи огънят към две жилищни здания и няколко частни къщи, които се намират наоколо, съобщи Нова телевизия.

Това е следващият огромен пожар на Балканите в последните дни. Във вторник минлата седмица 45 туристи от Македония починаха, откакто рейсът им катастрофира и се възпламени на автомагистрала " Струма ". Предната вечер пожар  в старешки дом във варненското село Рояк лиши живота на 9 души. Ден след нещастието на " Струма " пък избухна гърмеж във фабрика край Белград, а при последвалия пожар починаха двама души.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР