Point to Point CPE устройството използва 11AC технология и гигабитов

...
Point to Point CPE устройството използва 11AC технология и гигабитов
Коментари Харесай

Tenda О6 – решение за безжично свързване на открито


Point to Point CPE устройството употребява 11AC технология и гигабитов Ethernet
(снимка: Tenda)

Производителят на мрежово съоръжение Tenda Technology разгласи местна наличност на своя артикул О6 за българския пазар. Устройството съставлява 5GHz 433Mbps Point to Point CPE, предопределен за WISP CPE приложения и безжични мрежови решения за видеонаблюдение и предаване на данни.

разполага с външен усилвател на мощността и вградена 16dBi ориентирана антена, с цел да обезпечи ефикасен метод за хващане на сигнала, като го поддържа постоянен в обсега на безжичната мрежова връзка до 10 километра.

Point to Point CPE устройството употребява и гигабитов Ethernet порт за повишение на продуктивността на безжичната връзка, защото е особено проектирано за сюжети на приложение с отдалечени точки на достъп с огромен обхват навън.

O6 се предлага с комутатор за работен режим с избор надлежно сред AP или режим станция без нужда от влизане в уеб потребителския интерфейс. При съществуване на две устройства, когато едното работи в режим AP, а другото в режим на станция (клиент), може да се реализира свързване на двете устройства с едно натискане на бутона Bridge/RST.

O6 е особено проектирано за сюжети на приложение с отдалечени точки на достъп
(снимка: Tenda)

Tenda O6 разполага с 3 сигнални светодиодни знака за настоящата мощ на сигнала, която се получава от обвързваното устройство, и е оборудвано с антенна система с железен рефлектор, с цел да обезпечи оптимално качество на.

Вградената IP64 отбрана и 6kV мълниезащита разрешават работа при разнообразни метеорологични условия като слънце, дъжд, вятър, сняг или високи/ниски температури.

Устройството се предлага и с централизиран програмен продукт за ръководство, който оказва помощ на потребителите елементарно да управляват всички устройства в мрежата си от един компютър – CPE Assistant. Възможните приложения на устройството включват отдалечено безжично свързване, WISP (клиент+рутер) режим, P2MP връзка и други

Моделът към този момент е разполагаем в България и се предлага от формалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от към 115 лева с включен Данък добавена стойност и 24 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР