Похитителите на Адриан са действали с класически похват от миналото

...
Похитителите на Адриан са действали с класически похват от миналото
Коментари Харесай

Нови разкрития: Похитителите на Адриан действали по класическа схема! Имитирали...

Похитителите на Адриан са работили с типичен прийом от предишното и са имитирали полицейска акция. За това сочи откритият върху опожарената им кола полицейски буркан. 25-годишния Адриан е в неопределеност към този момент трети ден, а похитителите още не са потърсили връзка със фамилията, удостовери по-рано през днешния ден пред БЛИЦ татко му Тони.

Криминалистите обаче откриха колата, с която евентуално е бил отвлечен.

На 12 километра от вкъщи на Адриан, в местността " Беликата ", над Панчарево проверяващите откриват опожарения автомобил, с който се допуска, че 25-годишният мъж е похитен. Според огледа на служителите на реда, става въпрос за Шкода Фабия. Изгорял е изцяло. И уликите са малко. Останали са единствено части от стъклата и от други елементи. След като е запалена, колата е хвърлена в дере.

Клечката е драсната минути откакто Адриан е похитен. По непотвърдена информация, върху нея е имало наследник буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или злополука, с цел да измъкнат момчето от неговия автомобил.

Разследващите са разпитали всички хора, които живеят във вилната зона, с цел да схванат дали някой от тях не е видял възможните похитители. Най-близката къща се намира на по-малко от 500 метра от мястото, където е разпален автомобилът.

По-рано в телефонен диалог бащата на Адриан изясни, че към момента никой не се в свързал с него.

„ По принцип тези закононарушения се разкриват до 24 часа, най-много до 48 часа след осъществяването им. Оттам нататък може да се стигне до нещо при други каузи, по други престъпления”, разяснява Николай Радулов, специалист по сигурност, представен от Нова телевизия.

От изгубването на момчето към този момент са минали близо 60 часа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР