Погребаха най-тежката българка навръх рождения й ден! Вчера Христина от

...
Погребаха най-тежката българка навръх рождения й ден! Вчера Христина от
Коментари Харесай

Тъгата е неописуема! Погребаха най-тежката българка на рождения й ден, не успя да сбъдне мечтата си

Погребаха най-тежката българка точно на рождения й ден!
Вчера Христина от Дупница трябваше да навърши 33 години, само че не съумя да дочака Христовата възраст. 300-килограмовата жена бе заровена на обяд в родния си град. Христина издъхна в сряда рано сутринта в съня си.
„ Не знам по какъв начин ще се оправим и какво следва оттук насетне “, не може да скрие тъгата си пред „ България Днес “ майката на Христина – Цветанка Секулова.
Христина претърпява мощен стрес преди десетилетие, в резултат на което отключва биполярно разстройство. Заболяването съпътства човек цялостен живот и се характеризира със мощни промени в настроението. Така Христина стартира да пие медикаменти. От тях психическото й положение се усъвършенства, само че физическото се утежнява. Дупничанката стартира да натрупа стремително килограми, които безмилостно я обездвижват и я приковават на легло.
Младата жена мечтаеше през новата година още веднъж да може да излезе на разходка измежду природата. Анонимен донор бе на път да сбъдне копнежите й, като покрие интервенция в Турция, при която се отстранява 80% от стомаха на пациента. Христина стартира хранителен режим и подготовка за един от най-важните дни в живота си, само че не съумя да извърви пътя до дъно.
Родителите й мъчно се оправят освен прочувствено, само че и финансово. Покрай грижите за щерка си Цветанка оставя своето здраве на назад във времето. Единият крайник на майката е съвсем обездвижен и приема мощни болкоуспокояващи. Секулова има потребност от съответни медицински грижи и медикаменти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР