Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото

...
Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото
Коментари Харесай

Папи Ханс е обявен за международно издирване

Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото си Папи Ханс, е разгласен за интернационално търсене. Това разгласи телевизионната водеща Деси Стоянова. " Сега към една сериозна вест – към този момент втори ден, актьорът със псевдоним Папи Ханс се търси “, сподели тя в народен ефир, написа burgas24.bg.

Феновете на ексцентричният стихотворец обаче могат да бъдат спокойни, защото горният сюжет е част само от креативното му въображение. Той се развива в най-новия му клип към песента " Моряк “, който следва да излезе по-късно през днешния ден. Самият Папи пусна тийзър към видеото, в което почитателите му съумяха да разпознаят и артиста Стоян Радев.

" Песента не е просто въодушевена. Тя е признание. В нея ще кажа и покажа най-личното ми, най-скъпото ми. Онова, което вардя от очите на хората, както сребролюбец пази парите си. Моите усеща. Моряк “, написа той в Инстаграм.

Припомняме, че клипът ще е следващият епизод от огромния план на Трендафилов, който включва 12 песни, всяка с видоеклип, който е самобитен епизод от поредност с обща наративна нишка. Те са обединени под заглавието " Когато позираш – прозираш “. Първото парче (и първи епизод) беше песента му " Друг “, в чийто клип героят на Папи застеля Любо Нейков, откакто той разпалено му крещеше. А какво следва, следва да разберем
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР