Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото

...
Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото
Коментари Харесай

Папи Ханс крадна от Бионсе

Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото си Папи Ханс, са развихри. Той показва огромен план, който включва 12 песни, всяка от които с видеоклип, 12 епизода от поредност, нов албум и книга. Те са обединени под заглавието „ Когато позираш - прозираш ".

Това изпълнителят на „ Суперпалав " разгласи в обществените мрежи. " 12 песни. 12 клипа. 12 епизода. От една история. Започва " Когато позираш - прозираш ". Дебютният ми албум. А на финалния епизод, албумът излиза дружно с книга от Константин Трендафилов.

Кой сподели, че двамата не можем да работим добре дружно? ", написа той. Феновете на някогашната муза на певицата Дара побързаха да го поздравят за смелото начинание. " С риск да е досадно,отново ще кажа - доста ти работи главата! Това, което си основал, е просто удивително! ", " Успех, брат! Най-хубавото на света е, че можем да бъдем революционери на времето, в което живеем " и „ Велико ", гласят част от мненията.

Някои от почитателите на Папи пък напомнят, че това не е ново като концепция и го съпоставят с плана на Бионсе - Lemonade. Първата ария ще се разпише с премиера през днешния ден в 17 ч и носи името „ Друг ". От тийзъра към плана излиза наяве, че взе участие и моделът Александра Петканова. Феновете разпознават и гласа на артиста Михаил Билалов, който употребява речника на най-известния си воин - Джаро от „ Под прикритие ".

„ Папи, Папи, видях ти мейла. К`ви са тия нелепости? Ще вадиш албум, ще вадиш книга... Кой чете книги, бе, момче? Нещо чака-рака ти би трябвало. Както и да е. Я ела да поговорим ", се чува той. За плана си Трендафилов издаде при започване на месец май.

„ Идният ми план, за който приказвам от толкоз доста време, е най-смисленото, най-голямото, най-стойностното и, мисля, най-ценното в автобиографията ми. А тя не е къса. Когато се понечвам с нещо, не го върша, с цел да съм пръв в Българи. Не на Балканите. Искам да ме гледат от Щатите и да споделят: „ Ах, по какъв начин се сети преди нас ", разяснява той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР