Поетът Илиян Любомиров, който е настояща половинка на Петя Дикова

...
Поетът Илиян Любомиров, който е настояща половинка на Петя Дикова
Коментари Харесай

Гаджето на Петя Дикова крие срамно минало

Поетът Илиян Любомиров, който е сегашна половинка на Петя Дикова и коментатор в предаването „ На кафе “, преди години се занимавал със напълно разнообразни неща. Илиян се изявявал като танцьор, и то на ориенталски танци, които се практикуват най-вече от дами. Негови близки издадоха, че много му се отдавали и несъмнено имал късмет да се наложи с кръшните си придвижвания, писа „ Шоу “.

Илиян е всестранна персона и обича да изпитва себе си с нови познания и опит. От дребен има афинитет към ориенталските танци и решил да се запише, без да има терзания, че това ще му донесе обидни намеци от другари и още повече – от неприятели.

Няколко години се подвизавал в това си амплоа, след което животът му поднесъл нови изкушения и около уговорките се отдалечил от танците.

Към днешна дата постоянно се връща в спомените си от това време, а когато попадне на ориенталски танц, целият настръхва от неспокойствие. И въпреки общоприетото мнение да гласи, че това е женско занятие, то в международен мащаб най-хубавите такива са точно мъже. И Илиян вярвал, че може да популяризира страната ни като подобен.

Августин Господинов, както е артистичният псевдоним на Илиян, и Петя Дикова са двойката, която не натрапва връзките си в медийното пространство, въпреки да са дружно от година и половина. Илиян е с 6 години по-млад от нея, само че диалозите им в посока женитба и семейство зачестяват. 34-годишната журналистка разгласи тези дни, че е в очакване на първата си рожба. Бебето ще се появи на бял свят напролет и ще се споделя Александър.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР