``Поемам инициативата да инициирам депутатско лоби в следващия парламент за

...
``Поемам инициативата да инициирам депутатско лоби в следващия парламент за
Коментари Харесай

Иво Пазарджиев, кандидат депутат от листата на ВМРО Варна: Ще инициирам депутатско лоби за ускоряването на строежа на магистрала Черно море

 ``Поемам самодейността да предизвиквам депутатско лоби в идващия парламент за ускорение на построяването на автомагистрала Черно море ". В него би трябвало да се обединим народни представители от Варна, Бургас и Добрич тъй като това е извънредно основен за тези райони проект``. Това съобщи третият в листата на Вътрешна македонска революционна организация БНД- Варна, Иво Пазарджиев. Този път освен ще улесни свързването сред градовете по Черноморието, само че и ще усъвършенства бизнес климата в двата града. В изискванията на пандемия, когато туристическия отрасъл е в тежка рецесия ускоряването и довършването на плана е от извънредно значение, безапелационен е Пазарджиев.

``Изграждането на Автомагистрала " Черно море “ ще приключи автомагистралния пръстен на страната, а свързването на главните пътни посоки на Северна и Южна България – Автомагистрала " Хемус “ и Автомагистрала " Тракия “ ще усъвършенства достъпа на интернационалния директен трафик до двете най-големи пристанища - Варна и Бургас и на туристическия поток до цялото Черноморие,това е залегнало като приоритет и в нашата предизборна програма``, добави Пазарджиев. По думите му  сходно лоби в идващия парламент би трябвало да е една от обединителните дела на депутатите от района, без значение от коя политическа сила са.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР