PoE 2.0 е нова и специално проектирана продуктова гама мрежови

...
PoE 2.0 е нова и специално проектирана продуктова гама мрежови
Коментари Харесай

Dahua PoE 2.0 – нова серия мрежови комутатори

PoE 2.0 е нова и особено проектирана продуктова гама мрежови комутатори за транспорт на данни и зареждане в системите за мрежово (IP) видео наблюдаване. Цялата серия PoE комутатори на Dahua е напълно надстроена до равнище PoE 2.0 и включва витално значими функционалности като PoE, Watchdog, BT 90W (червен порт) и PoE предаване на дълги дистанции.

Тези функционалности доста усъвършенстват надеждността на дейното съоръжение в архитектурата на системи за видео наблюдаване и ги прави оптимално комфортни за поддръжка.



PoE Watchdog (PD Alive)



Предлага 24/7 наблюдаване в действително време на положението на свързаното и захранвано крайно устройство. Ако крайното устройство спре да комуникира с врата на комутатора, той автоматично откриваповредата и рестартира крайното устройство. Тази функционалност може да спести много време за поддръжка и диагностика на мрежите и системите за видеонаблюдение, като се заобикаля и ръчното рестартиране на IPC.

BT 90W (червен порт)



PoE 2.0 отговаря на най-новия интернационален стандарт IEEE 802.3bt иможе да обезпечи 90W PoE изходна мощност на избран порт. Високомощните PD (до 90 W) се назовават „ червен PoE порт “.

PoE на дълги дистанции



Преодолявайки ограничението „ до 100 метра “, серията суитчове Dahua PoE 2,0 постига до 250 метра разстояние на мрежова връзка. 2.0 е решение при комплицирани трасета и дружно с това е алтернатива за рентабилна апаратура.

Интелигентно PoE



Всеки порт на Dahua PoE 2,0 комутаторите е с диференциран приоритет, съобразен с общата мощ на комутатора. При претоварване на комутатора, той не дефектира, а изключва портовете по зададения приоритет.

 е народен водач в доставката, адаптирането и подготовката на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в, , , .

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР