Подразделението за класически автомобили на Land Rover- Land Rover Classic, представи новата

...
Подразделението за класически
автомобили на Land Rover- Land Rover Classic,
представи новата
Коментари Харесай

Land Rover Classic вдъхва нов живот в старите Defender-и

Подразделението за класически автомобили на Land Rover- Land Rover Classic, представи новата си стратегия за обновяване на остарели представители на Defender, модификации 90 и 110, с които обещава да вдъхне нов живот на легендата. От компанията споделят, че с новата си инициатива дават опция на собствениците на всъдеходите да получат по-добро пътно показване, като голяма част от оптимизациите са въодушевени от специалната лимитирана серия , представена през предходната година.

Новата стратегия на Land Rover Classic е предвидена за представители на Defender, модификации 90 и 110, версии сред 1994 и 2016 година. Основен стилистичен акцент в нея са новите 18-цалови Sawtooth алуминиеви джанти, а във връзка с окачването е предвиден Defender Suspension Upgrade Kit, който е подходящ за моделните версии от 2007 година нататък. От компанията споделят, че конфигурацията на втория детайл е оптимизирана за комфорт на стандартни пътища, само че и за повече динамичност.

Друга забавна оригиналност в програмата на Land Rover Classic е обвързвана с подобрената спирачна система, в която са включени нови дискове, накладки и спирачни апарати.

Интересна е и опцията за оптимизиране на работата на 2.2-литровите TDCi модификации, налична за версиите след 2012 година, която дава обещание спомагателни 40 конски сили до оптимален индикатор от 162 конски сили и оптимален въртящ момент от 463 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР