Подразделението за енергийни системи на Rolls-Royce беше удостоено със специалната

...
Подразделението за енергийни системи на Rolls-Royce беше удостоено със специалната
Коментари Харесай

Rolls-Royce Power Systems с награда за стратегия за защита на климата

Подразделението за енергийни системи на Rolls-Royce беше удостоено със специфичната премия „ Global Transition High Potential “ на „ Handelsblatt “. С тази премия издателят отличава компании, които са подхванали съответни стъпки със своите тактики и цели, с цел да предотвратят стоплянето на земята с повече от 1,5 градуса по Целзий до 2100 година и затова се смятат за пионери.

„ Получаването на премията Global Transition Award значи доста за нас. Това демонстрира, че Rolls-Royce Power Systems, компания със 110-годишна традиция в производството на мотори с вътрешно горене, е на прав път със своята промяна „ Net Zero at Power Systems “ стратегия към производител на устойчиви решения за задвижване и сила “, споделя доктор. Ото Прайс, основен механически шеф и основен действен шеф на бизнес направление Power Systems на Rolls-Royce.

Основаването на бизнес звеното " Sustainable Power Solutions " предходната година сподели какъв брой съществено компанията приема този план. Новото звено се занимава извънредно с разширението на устойчиви и щадящи климата систематични решения във всички области на приложение. До 2030 година една трета от продуктовото портфолио на компанията би трябвало да се състои от решения без CO2, като системи с горивни кафези, електролизатори или предпазване на акумулатори.

Другите две трети се състоят от мотори с вътрешно горене за устойчиви горива като водород или метанол и за изкопаеми горива в равни елементи. Компанията желае да спести 35% от излъчванията на CO2 до 2030 година спрямо продуктовото портфолио от 2019 година Целта е чисти нулеви излъчвания до 2050 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР