Подразделението за доработка на автомобили Rolls-Royce на тунинг компанията Novitec Group- SPOFEC,

...
Подразделението за доработка на
автомобили Rolls-Royce на тунинг компанията
Novitec Group- SPOFEC,
Коментари Харесай

Предозиране: Rolls-Royce Cullinan от SPOFEC

Подразделението за доработка на автомобили Rolls-Royce на тунинг компанията Novitec Group- SPOFEC, показа следващото си творение, този път на тематика Cullinan.

Основен акцент в новия план на SPOFEC попада върху OVERDOSE widebody пакета за екстериора на първокласния SUV модел, в който са включени както спомагателни елементи за купето на колата, по този начин и внушителни 24-цолови алуминиеви джанти, разработени съвместно с американския експерт в областта Vossen.

В резултат на нанесените промени по окачването на автомобила, отстоянието му от пътя е понижено с към 40 мм, което допълнително способства за екзотичното му лъчение. В същото време, при задната си ос, флагманът е с 12 сантимента по-широк в съпоставяне със общоприетото си изпълнение.

От SPOFEC са доработили и задвижването на , в следствие на което неговият 12-цилиндров мотор вече генерира оптималната мощ от 685 конски сили (стандартно 570 к.с.), а ускорението от 0 до 100 км/ч е осъществимо за единствено 4.9 секунди. Добавена е и нова спортна изпускателна система с електронен модул за смяна на звука.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР