Подразделението на Samsung за производство на дисплеи ще удължи производството

...
Подразделението на Samsung за производство на дисплеи ще удължи производството
Коментари Харесай

Samsung удължава производството на LCD панели заради пандемията

Подразделението на Samsung за произвеждане на екрани ще удължи производството на LCD панели за тв приемници и монитори, откакто от ден на ден хора залагат на развлеченията у дома поради пандемията от новия ковид.

Решението на компанията да удължи производството в Южна Корея за неустановен интервал от време анулира изказването от март, че ще приключи цялата продукция до края на годината, с цел да се концентрира върху по-модерни технологии, съобщи „ Ройтерс “.

Продължителността на удължаването ще зависи от съображенията за доходност и пазарните условия.

Местната медия IT Chosun заяви по-рано във вторник, че производството се удължава с една година по искане на подразделението за произвеждане на Samsung, цитирайки източници от софтуерната промишленост.

Според изследователската компания TrendForce наклонността хората да обръщат внимание на действия в пространството на дома докара до 30-процентов скок за едно тримесечие по отношение на предходното, до момента в който на този декор нараства търсенето на LCD панели. Такива Samsung създава както в Южна Корея, по този начин и в Китай, само че по-рано тази година продаде мажоритарен дял в своя индустриален блок в Суджоу на звеното за оптоелектроника на TCL Technology Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР