Подразделението Mercedes-AMG на гиганта Daimler AG обяви, че в дилърските

...
Подразделението Mercedes-AMG на гиганта Daimler AG обяви, че в дилърските
Коментари Харесай

152 546 евро за първата електрическа кола на Mercedes-AMG, тръгват и продажбите у нас

Подразделението Mercedes-AMG на колоса Daimler AG разгласи, че в дилърските центрове на Mercedes-Benz към този момент се одобряват поръчки за закупуването на първия в историята на спортната компания 100% електрически автомобил- Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+.

Базовата цена на Mercedes-AMG 53 4MATIC+, задвижващата система на който е с мощ от до 762 конски сили, за Германия е избрана на 152 546 евро, като в общоприетото съоръжение на електрическия автомобил са включени система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC+, система за ръководство на задните колела, AMG RIDE CONTROL+ въздушно окачване с адаптивна функционалност, Hyperscreen предно табло, DIGITAL LIGHT и други.

Като в допълнение съоръжение, от Mercedes-AMG оферират пакет AMG DYNAMIC PLUS, който усилва, само че краткотрайно, мощността на системата до 762 конски сили (от 658 к.с.) и въртящия миг от 950 на 1020 Нм.

В резултат на това, електрическият автомобил дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди (3.8 сек. стандартно), както и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (220 км/ч стандартно).

Стартират продажбите на Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ и в България. Първият електрически модел на АMG може да се поръча във всички дилърства на генералния дистрибутор на марката у нас – Силвър СтарКлиентите на Силвър Стар в България към този момент могат да поръчат новия Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+1 на стартова цена от 295 800,00 лева с включен Данък добавена стойност. Премиум лимузината с мощ до 751 к.с. (560 kW) е в допълнение усъвършенствана.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР