Подразделението FORD Pro на Ford разпространи информация за интересен свой

...
Подразделението FORD Pro на Ford разпространи информация за интересен свой
Коментари Харесай

Инструменти се губят и изчезват, но FORD Pro има решение за това

Подразделението FORD Pro на Ford популяризира информация за забавен собствен нов план, който има за цел да внесе ред и облекчение в всекидневието на фирмите и бизнесмените, като им даде опция да наблюдават наличните си принадлежности и аксесоари в действително време.

За задачата, от FORD Pro са създали специфични Bluetooth и GPS проследяващи модули, които могат да бъдат асоциирани с съответен инструмент, куфарче или елемент и след това да бъдат доказани като " присъстващи " на борда на лекотоварния автомобил. От една страна това оказва помощ за организацията на трудовия развой, като отстрани опцията по забравянето в централата на значим за деня инструмент, само че в това време и понижава опцията от негово забравяне, загубване или кражба на обекта.

Чрез интегриран програмен продукт и с помощта на проследяващите модули, които са водо- и температуроустойчиви, чиновниците са в положение да проследят местоположението на своите принадлежности когато и да е, както и да провеждат по-добре работния развой посредством бързи пренасочвания на нужното съоръжение.

Проследяването на инструментите може да се прави както от диспечер в централата на компанията, по този начин и посредством екрана на бордовата система на автомобила и посредством приложение за мобилен телефон.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР