Подразделение, посветено на разработването, производството и продажбите на електрически автомобили Подразделение,

...
Подразделение, посветено на разработването, производството и продажбите на електрически автомобили
Подразделение,
Коментари Харесай

Renault Group обмисля създаването на два специализирани центъра за върхови постижения

Подразделение, отдадено на създаването, производството и продажбите на електрически коли
Подразделение, отдадено на създаването и производството на ново потомство E-TECH термични и хибридни мотори и трансмисии

Като част от своя проект „ Renaulution “ на 18 февруари 2022 година Renault Group разгласи, че стартира стратегически обзор на своите действия и технологии за електрически и термични мотори, с цел да усъвършенства тяхната успеваемост и оперативни характерности. Целта на тези стратегически разсъждения е да се приспособява всяка технология, черпейки от мощните страни и опита на Групата на другите пазари и в границите на Алианса.

Renault Group има мощни упоритости в региона на електрическите автомобили, като задачата е марката Renault да реализира 100% електрически леки коли в Европа до 2030 година За да форсира този преход и да поддържа бързо развиващия се пазар на електрически коли, Групата изследва опцията за основаване на дружество за електрически коли и програмен продукт във Франция. Renault Group направи стратегическия избор да базира производството на главните съставни елементи във веригата на стойност на електрическата подвижност във Франция, което илюстрира решителност на компанията да развива високотехнологични действия на пазари с висок капацитет и да се нарежда като водач в електрическите коли в Европа.

Обхватът на проучването включва електрически и софтуерни действия и технологии в цялата верига на стойност: инженеринг (част от Technocentre, Renault Software Lab, Lardy и други вероятни обекти в района на Париж), произвеждане (Electricity, Клеон), както и поддържащите функционалности, свързани с тези действия.

Предприятието, отдадено на електрически коли, може да има повече от 10 000 чиновници до 2023 година

Това независимо дружество ще има бизнес модел, приспособен към спецификите на електрическите коли, и ще може да построява партньорства в новите технологии и услуги.

В същото време Renault Group изследва и опцията за съчетание на своите действия и технологии за термични и хибридни мотори и трансмисии, основани отвън Франция, в границите на съответно дружество. С оглед на новаторските благоприятни условия и забележителните усъвършенствания в намаляването на излъчванията на този вид коли, Renault Group има убеждението, че термичните, хибридни и plug-in хибридни коли имат обилни дълготрайни вероятности в Европа и на интернационалните пазари и че нейните технологии, като E-TECH, съставляват действителни лостове за напредък. Чрез обединяването на своите действия и технологии, свързани с термични и хибридни мотори и трансмисии, Renault Group цели да ускори капацитета на своите технологии, само че също по този начин да способства за развиването на нискоемисионни горива, LPG и други, и по този метод да сътвори международен водач в задвижванията за автомобилната промишленост.

Обхватът на проучването включва термични и хибридни мотори и трансмисии като се изключи шасита:

Заводи за силови елементи: Motores (Испания), Севиля (Испания), Касия (Португалия), Бурса (Турция), Питещ (Румъния), Куритиба (Бразилия), CorMecanica (Чили), PFA (Аржентина)
Инженеринг и научноизследователска и развойна активност: RTS (Испания), RTR (Румъния и Турция), RTA (Бразилия)
Поддържащи функционалности, свързани с тези действия
Това сдружение ще се възползва от опита на към 10 000 чиновници отвън Франция до 2023 година

За да сътвори световен и конкурентоспособен международен водач в интерес на Renault Group, сътрудниците от Алианса и вероятно други автомобилни производители и клиенти, това дружество за задвижвания ще създаде индустриални и софтуерни партньорства на върха на бранша.

Провеждат се съвещания сред представителните органи на чиновниците и всички наранени функционалности на групово равнище и в участващите страни по отношение на тези изследвания, като развиването на тези стратегически разсъждения ще продължи посредством обществен разговор.

По този метод Renault Group форсира осъществяването на своя стратегически проект „ Renaulution “ и ще показа напредъка на тези изследвания на Деня на финансовия пазар през есента на 2022 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР