Подписка срещу блокадата на кръстовища в София беше внесена тази

...
Подписка срещу блокадата на кръстовища в София беше внесена тази
Коментари Харесай

Внесоха в Съдебната палата подписка срещу блокадите в София

Подписка против блокадата на кръстовища в София беше импортирана тази заран в Съдебната палата. Инициативата е на Фейсбук групата „ Не поддържам митинга ”.

Жалбата е до прокуратурата и Министерство на вътрешните работи и с нея се търси подпомагане за преустановяване на блокадите, които затрудняват напредването в столицата.

„ Решихме да подадем тъжба до прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за издевателствата, които се вършат върху софиянци. Ние сме жители, които не сме съгласни да излизат и да блокират кръстовищата от наше име. Не сме ги упълномощили тези хора там от наше име да се изричат и да вършат зулуми ”, сподели Веселин Георгиев, представен от БГНЕС.

„ С актуалната тъжба желаеме да изразим терзанието си и възмущението си от безчинствата, които се правят всекидневно на кръстовищата „ Орлов мост “, пред Софийския университет и на бул. „ Цар Освободител “, забулени под формата на кротичък митинг. Търсим вашето подпомагане за преустановяване на тези хулигански дейности “, написа в жалбата.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР