Подозрителната смърт на известни уфолози, остава мистерия …Има много конспирации,

...
Подозрителната смърт на известни уфолози, остава мистерия …Има много конспирации,
Коментари Харесай

Подозрителната смърт на известни уфолози, остава мистерия

Подозрителната гибел на известни уфолози, остава тайнственост …Има доста конспирации, свързани с прикриването на съществуването на извънземни и НЛО, само че най-ужасяващите са тези включващи гибелта на хора …По-долу Ви представяме някои от тези истории.Роналд РумелРон Румел работи като сътрудник на разузнаването във Военновъздушни сили. В годините преди гибелта му, той е издател на списанието за НЛО „ Alien Digest “. Някои от тематиките, обсъждани в него са, че „ извънземните участват на Земята отдавна “.


 Рон Румел
Рон РумелРумел получава информация, че „ извънземните имат дълготрайни проекти да употребяват хората като източник на храна “.Мнозина в общността изследваща НЛО отхвърлят сходни хрумвания като прекомерно фантастични. Малко по-късно, през август 1993 година, Румел умира … Смъртта му наподобява като самоубийство, при което той се прострелва в устата.Но скоро се появяват подозрения … Доказателствата включват неналичието на кръв по цевта на револвера и отпечатъците на Румел върху дръжката на оръжието. Разкрито е, че откритата „ прощална “ записка е написана от левичар, а Румел е десничар.Изглежда, Румел е принуден да замълчи, тъй като „ се доближава прекалено много до истината “.Рон ДжонсънРон Джонсън е един от уфолозите, които работят за организацията MUFON – главната общественост на НЛО в Съединените щати. През юни 1994 година той е на среща на MUFON в Тексас, когато ненадейно се свлича на пода мъртъв.Официално е диагностициран с инсулт, само че Джонсън е единствено на 43 години и малко преди този момент минава през цялостен медицински обзор, който не разкрива проблеми със здравето му.За очевидците, гибелта му наподобява изключително ужасна, тъй като преди да падне, Джонсън крещи от болежка, лицето му се зачервява, а кръвта бликва от носа му. По-късно, някои от очевидците настояват, че това въобще не е приличало на инсулт, а по-скоро на отравяне.Има хора, които виждат, че тъкмо преди да изкрещи и да падне, Джонсън отпива глътка от кутия сода, която по този начин и не е открита. Те се чудят дали върху кутията не е намазана отрова или е добавена към самата напитка.При търсене на фотография или повече информация за Рон Джонсън в мрежата се оказа, че всичко е заличено …Джон МърфиДжон Мърфи не е директен откривател на НЛО, а радиожурналист, който се оказва в Кексбърг през декември 1965 година, когато се случва известният случай с злополуката на НЛО там.

 1 1 - Подозрителната гибел на известни уфолози, остава тайнственост
Мърфи интервюира доста локални поданици и прави фотоси на мястото на злополуката на НЛО. Уви, в последна сметка тези доказателства са иззети от високопоставени държавни чиновници.Няколко години по-късно в Калифорния, през февруари 1969 година, Мърфи умира при трагична автомобилна злополука и скоро стартират да се популяризират клюки, че автомобилната злополука е умишлена.Тони ДодПрез 90-те и началото на 2000-те години, Тони Дод е един от водещите английски уфолози. Фактът, че има дълга кариера като полицейски детектив го прави доста по-надежден във връзка с случаите, които проверява.

 Тони Дод
Тони ДодТой е постоянен оратор на разнообразни събития за НЛО. Разследва някои от най-интригуващите наблюдения на НЛО и отвличания от извънземни в Обединеното кралство от края на 80-те до началото на 2000-те години.Дод умира през 2009 година от мозъчен израстък. Като се има поради, че съгласно личните му записи той е получил многократни предизвестия да заобикаля избрани страни, заради вероятни покушения върху живота му, както и директни предизвестия от тайнствен сътрудник в Съединените щати, мнозина се чудят дали туморът по някакъв метод е „ предизвикан “.Самият Дод, до гибелта си неведнъж показва сходни догатки.Джон МакДжон Мак е погубен от пийнал водач в Лондон през 2004 година и гибелта му към момента се счита за доста подозрителна.

 Джон Мак
Джон МакМак е професор в Харвардския университет. Увлечен е по НЛО и стартира да учи случаи на отвличания от извънземни. В Обединеното кралство мнозина го считат за един от първите „ съществени учени по уфология “.Според другари на Мак и негови сътрудници, самата концепция, че подобен извънреден човек ненадейно става жертва на изцяло инцидентен и неочакван конфликт с пийнал водач, който освен го блъска, само че и лишава живота му, наподобява малко евентуална. Те са сигурни, че всичко това не е драматичен случай.Четете още: Ан ЛивингстънЧлен на MUFON – Ан Ливингстън, умира през 1994 година от бързодействаща и доста нападателна форма на рак на яйчниците. Много от нейните сътрудници и близки другари от MUFON стартират да се чудят дали многочислените й наблюдения на НЛО и последвалите срещи с Мъже в черно са свързани с трагичната й гибел.През декември 1992 година апартаментът й покрай Международното летище „ О’Хеър “ в Чикаго ненадейно е осветлен от сребристо-бяла мълния. Няколко часа по-късно, няколко Мъже в черно идват в жилището й.

 4 - Подозрителната гибел на известни уфолози, остава тайнственост
Малко откакто ги вижда, Ан припада и не знае какво се случва по-късно. Когато се разсънва, в близост няма никой, а тя наподобява невредима. Скоро по-късно стартират здравословните й проблеми – диагностицирана е със гибелен рак.Джим КийтСмъртта на откривателя и публицист Джим Кийт може да бъде резултат от поредност от съвпадения, само че те наподобяват много странни.

 Джим Кийт
Джим КийтКийт учи работата на Дани Касоларо, проверяващ публицист, чиято гибел е подозрителна. В книгата си „ Октоподът “ той написа, че изказванията на Касоларо за съществуването на групата Октопод са действителни. Казва, че тази „ група в сянка управлява доста международни събития “.Въз основа на бележките на Касоларо, Кийт счита, че някои държавни сили правят проби на хора в подземната база Дълси в Ню Мексико под прикритието, че са отвлечени от извънземни.През 2004 година, Кийт отива на фестивал и пада от сцената, счупвайки крайници си и се нуждае от незабавна интервенция. Той оцелява наред след интервенцията, само че умира скоро по-късно, без да пристигна в схващане. Официалната причина за гибелта му е „ кръвен съсирек в белия дроб “..Джеймс ФоресталВ нощта на 22 май 1949 година Джеймс Форестал, първи министър на защитата на Съединените щати, който е пенсиониран няколко месеца преди тази дата, скача от 13-ия етаж на Военноморската болница Бетезда в Мериленд.

 Джеймс Форестал
Джеймс ФоресталПо време на гибелта си той е лекуван от меланхолия, само че за някои, в това число членове на личното му семейство, гибелта му не е самоубийство.Според формалната версия на събитията, Форестал е забелязан за последно от защитата в 1:45 часа да чете в стаята си. След това, Джеймс излиза и се насочва към кухнята, където връзва въже за близкия нагревател, а другия му край – към врата си, и скача през прозореца. Въжето се къса, той пада и се пребива до гибел.Но има хора, които се усъмняват в формалната версия … Първо, въжето към врата му не е задоволително дълго, с цел да стигне до прозореца. Освен това, няма доказателства, че то в миналото е връзвано на радиатора.Още по-подозрителен е дежурният надзирател същата вечер. Не е работел преди там и не е назначаван като подмяна в последния миг. Той свидетелства като последния човек видял Форестал жив, а по-късно изчезва и никой не знае къде е.Най-тревожното доказателство са драскотините, открити по перваза на прозореца, от който се твърди, че Форестал е скочил непринудено. Това допуска, че мъжът е бил изхвърлен принудително и по-късно неистово се е опитвал да се закачи с пръсти за перваза, преди най-после да падне.Що се отнася до връзката с НЛО, се твърди, че като министър на защитата на Съединени американски щати Форестал е знаел доста за случаите с НЛО и не е бил удовлетворен от обстоятелството, че са прикривани, даже е желал да ги направи обществени.Морис К. ДжесъпЕдин от първите американски откриватели на НЛО е Морис К. Джесъп, създател на книгата „ Случаят за НЛО “ от 1955 година Той не знае, че издаването на тази книга ще сложи началото на поредност от събития, които ще доведат до трагичната му гибел.

 Морис К. Джесъп
Морис К. ДжесъпДжесъп стартира да получава писма от тайнствен благородник на име Карл Алън, който твърди, че взе участие в именития Филаделфийски опит.Тази преписка притегля вниманието на американския флот, който разпитва Джесъп обстойно и нашироко за това и за неговите проучвания на НЛО като цяло. След тази среща Джесъп стартира да получава странни телефонни позвънявания. Това го кара да бъде доста по-внимателен в своите проучвания.На 19 април, той урежда да се срещне с доктор Джей Менсън Валънтайн, като споделя, че има „ пробив в следствията “. Но Джесъп по този начин и не се появява на тази среща. На идващия ден е открит мъртъв в колата си, с маркуч влизащ през прозореца и водещ към ауспуха.Някои считат, че „ самоубийството “ е ликвидиране. Една от аргументите за съмнението са били подгизналите кърпи, увити към маркуча. Те освен не принадлежат на Джесъп, само че и няма източник на вода наоколо, в който да са накиснати.Фил ШнайдерВ началото на 90-те години на предишния век, Фил Шнайдер стартира поредност от обществени лекции, в които споделя, че е работил за държавното управление на Съединени американски щати в разнообразни подземни уреди. И точно по време на тази си работа той става очевидец на същинска борба сред извънземни и чиновници на военната подземна база покрай Дълси в Ню Мексико.

 Фил Шнайдер
Фил ШнайдерТой твърди, че е ранен по време на тази борба от извънземно оръжие и демонстрира обществено белезите си няколко пъти.Мнозина се подиграват на изказванията на Шнайдер, в това число някои от уфолозите. Други обаче, изцяло имат вяра в това, което той споделя. Видеоклипове от изказванията му към момента притеглят огромно внимание в интернет.Шнайдер се „ самоубива “ на 17 януари 1996 година Тялото му е открито с еластичен мъркуч, завит няколко пъти към врата му. Но доста хора, в това число някои членове на фамилията му, отхвърлят изказванията за самоубийство.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР