Подозрение за коронавирус в Румъния. 32-годишен учител по английски език

...
Подозрение за коронавирус в Румъния. 32-годишен учител по английски език
Коментари Харесай

Подозрения за коронавирус в Румъния, хората в Русенско са притеснени

Подозрение за ковид в Румъния. 32-годишен преподавател по британски език от Сучава, преподава в Китай и се е върнал в Румъния предходната седмица със признаци на грип. Жената е била призната в болничното заведение през днешния ден. Взети са ѝ кръвни проби. Тя е под карантина. Всички съмнения за ковид до момента в Румъния бяха опровергани. Притесненията на хората в северната ни съседка обаче остават.

Русе

И от двете страни на река Дунав хората се тормозят от новия вирус.

Коронавирусът и другият грип са доста сходни - висока температура и болки в гърлото, суха кашлица и изнемощялост.
Д-р Йолета Гарванска- микробиолог: Разликата идва от това къде е обитавал индивидът в последните 3 до 4 дни преди да развие признаците на това заболяване, даже и до две седмици обратно. Пребиваването в рисков регион, връзката с хора, които са пристигнали оттова, би трябвало да са сигнал за възможен случай на този вирус.
Джоу Сиенджън живее от 21 години в България. Тя е притежател на китайски ресторант в Русе. Ежедневно се чува със своите близки и родственици, с цел да се увери, че са добре. Те съблюдават тъкмо ограниченията, които са разпоредени от здравните управляващи.
Джоу Сиенджън: Да не се излиза, да не се върви на ваучър и да не се събират доста хора на едно място. Да седят у дома две седмици, колкото е допустимо да не се излиза на открито. Колкото може по-малко контакти с други хора. Ако има нещо, да се свържат незабавно с болница. Преди малко приказвах с моята братовчедка. Цялото семейство е у дома. Само в случай че се постанова, излизат за храна да пазарят.
Джоу Сиенджън е безапелационна, че няма отлив на клиенти в ресторанта поради ковид. Хранителните артикули, с които се подготвят ястията, не са от Китай, а са купени от България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР