Подобряване на инфраструктурата и създаване на условия за развитие на

...
Подобряване на инфраструктурата и създаване на условия за развитие на
Коментари Харесай

Илиян Янчев, кандидат за кмет на Малко Търново: Екологичният и селски туризъм са възможност за съхраняване на Странджа

Подобряване на инфраструктурата и основаване на условия за развиване на селския туризъм са двата съществени целта, които показа пред жителите на село Бръшлян претендентът за трети кметски мандат от ГЕРБ Илиян Янчев.

Той акцентира, че сполучливото ръководство на община като Малко Търново изисква непрекъсната интензивност, огромна непримиримост и непрекъсната връзка с хората. Янчев се срещна с жителите на фамозното с красивите си странджански къщи село дружно с претендентите за общински съветници от партията. Заедно с него бяха националният представител Диана Саватеваи претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ Иван Янгьозов, Здравко Василев, Красимир Стефанов, Коста Казаков, Атанас Прангов, Калина Неделчева, Дико Войков и Веселина Градева.

Двама от листата – Василев и Неделчева, са представители на с.Бръшлян и развиват в обитаемото място сполучлив туристически бизнес.

„ Община Малко Търново има потребност от борбен и деятелен кмет като Янчев, който е потвърдил, че работи със сърце за района. Едно от преимуществата на листата е, че в нея са включени хора от разнообразни професионални сфери, само че всички те са локални, познават особеностите на общината и за това съм уверена, че ще бъдат мощен екип за гърба на Янчев “, показа Диана Саватева.

„ Повечето от локалните виждат в екологичния и селския туризъм най-реалната опция за запазване и възкръсване на Странджа. В процеса на диалога породи концепция за среща с представители на разнообразни институции, която да се организира при започване на идната година “, разяснява Илиян Янчев пред присъстващите. Целта е да се обсъдят разновидности за разширение на този бизнес – облекчения за дребните туристически компании, ускорение на процедурите, свързани със статута на селището като архитектурен и исторически резерват, основаване на нови екопътеки и атракции.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР