Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на

...
Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на
Коментари Харесай

Насладете се на превъзходен звук с най-новите безжични говорители с EXTRA BASS™ на Sony

Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23
Наслаждавайте се на музиката си без ограничавания с представителите с водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив дизайн
Новата гама високоговорители е със свежи цветове, стилен, комфортен и елементарен за приложимост дизайн

Sony обнови своята гама безжични EXTRA BASSTM представители като добави новите SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23. С великолепно качество на звука, устойчивост и нов дизайн, можете да се наслаждавате на обичаната си музика, където и да се намирате.

Звук, който да споделиш

EXTRA BASSTM тон


Насладете се на бездънен и компактен бас, където и да се намирате с новите безжични високоговорители с EXTRA BASSTM и аудио технология на Sony.

X-Balance Speaker Unit

Разработен от Sony, X-Balanced Speaker Unit реализира високо качество на звука и мощно звуково налягане за по-богато, по-дълбоко и по-възнаграждаващо слушателско преживяване. За разлика от кръговата диафрагма в стандартен високоговорител новоразработеният X-Balanced Speaker Unit в XB23 разполага с некръгла диафрагма. Това усилва оптимално площта на диафрагмата на високоговорителя, само че и звуковото налягане, за по-плътен бас, а и понижава отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до понижено деформиране. Например равнището на звуковото налягане върху XB33 се е нараснало с почти 30% и степента на деформиране се понижава с към 25% спрямо предходния модел (SRS-XB32).

За разлика от кръглата диафрагма в елементарните представители, X-Balanced Speaker Unit в XB43 разполага с съвсем правоъгълна диафрагма.
Тази форма усилва площта на диафрагмата на високоговорителя, увеличавайки звуковото налягане за по-плътен бас, и понижава отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до понижено деформиране и повече изясненост на гласа.

The X-Balanced speaker unit в XB33 и XB23 се отличава с новоразработена некръгла диафрагмa. Това усилва оптимално площта на диафрагмата на високоговорителя, само че и звуковото налягане, за по-плътен бас, а и понижава отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до понижено деформиране и повече изясненост на гласа в стилен размер.

Армиран с миканит клетъчен конус на високоговорителя и капачка срещу прахуляк

Твърдият и лек MRC конус и капачката срещу прахуляк спомагат за качеството на звука.

Странични пасивни излъчватели

Разположението на страничните пасивни излъчватели е усъвършенствано за трите модела за възпроизвеждане на явен басов тон.

Режим LIVE SOUND

Режимът LIVE SOUND оживява вашето празненство с 3-измерен тон и основава чувство като че ли сте на концерт онлайн.

Водоустойчиви, прахоустойчиви и неръждаеми

Новите модели имат IP67 рейтинг- можете да употребявате представителя си на плажа, в гората, пустинята или където пожелаете - тя ще продължи да роботи, без значение какъв брой прашна е повърхността. Говорителите са издръжливи даже на солена вода, тъй че заниманието може да продължи в морето!

Удароустойчиви

Говорителите2 са минали през обстойно тестване за удар и с помощта на най-новия им дизайн, те устоят на неизбежните удари, неравности и ожулвания при ежедневна приложимост. Дори и най-непохватният случай към този момент не е проблем, при положение на изпускане, колоната3 ще продължи да работи4.

Парти светлини

Добавете чувство като на музикален фестивал към свежия дизайн на представителите, които се отличават с разнообразни цветове и светлини.

Fiestable6 и Sony | Music Centre apps

Използвайте безплатното приложение „ Fiestable “, с цел да пресъздадете клубно чувство с настройките на своя смарт телефон. Оставете светлините да мигат в синхрон с ритъма или да трансформират цвета си.

Можете да управлявате представителите и с безплатното приложение Sony Music Center. Можете да изберете обичания си плейлист, да промените песента или да изключите светлините по отношение на настроението си.

Party Connect

В допълнение посредством новата функционалност Party Connect можете да свържете до 100 съвместими безжични представителя с BLUETOOTH® технология, с цел да синхронизирате музиката и светлините, тъй че всички да танцуват в един и същи темп.

Факторът Нова форма

Новата гама високоговорители се предлага в необятна гама от цветове с нов дизайн, с които идеално допълват всяко пространство. Компактен, лек и елементарен за носене, XB23 се побира съвършено в джоба на раницата или в поставката за чаши на вашия къмпинг стол. Освен това има и комфортна каишка за окачване на палатка или дърво по време на отмора през уикенда.

USB-Type-C®

Вече можете да зареждате високоговорителите посредством новия USB-Type-C®.

Живот на батерията и съгласуваност

С живот на батерията до 24 часа празненството може да продължи през цялата нощ. В допълнение на това можете да свържете смарт телефона си посредством USB Type-A за зареждане на батерията му. Слушайте обичаната си музика на всички места, като свържете телефона си към високоговорителите с Bluetooth® и NFC ™8

Цени и наличност

Моделът SRS-XB43 ще бъде на цена към 369 лева и ще се предлага от август 2020 година в черно и синьо.

Моделът SRS-XB33 ще бъде на цена към 289 лева и се предлага от август 2020 година в черно, синьо, алено, пепеливо кафяво.

Моделът SRS-XB23 ще бъде на цена към 399 лева и ще се предлага от август 2020 година в черно, синьо, алено, пепеливо кафяво, зелено.

За повече вести от Sony посетете http://presscentre.sony.eu
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР