Подобно на лютият спрей за защита, спреят за защита от

...
Подобно на лютият спрей за защита, спреят за защита от
Коментари Харесай

Робот В Ултрамодерен Склад Откачи, Нападна Работниците! 24 Души Са В Болница!

Подобно на лютият спрей за отбрана, спреят за отбрана от мечки нормално се прави от извънредно люти чушки. Amazon продава доста типове спрей, чиято съществена цел е да отблъсква нападателни мечки. В рамките на склада в Ню Джърси обаче, жертви на спрея са станали две дузини служащи от компанията. Американски медии обаче, слагат въпроса дали служащите са жертви на спрея или на роботите?

Един от потърпевшите служащи е в сериозно положение след случая станал в склад на компанията в град Робинсвил, оповестяват от локалната полиция, само че множеството от потърпевшите са били освободени от болничното заведение в границите на 24 часа.

Amazon стана пословична компания за неприятни условия на работа в складовете. Според медиите в Съединени американски щати, това се дължи на бързото повишаване на активността на компанията и по-конкретно в търговията на дребно. От компанията отвръщат, че през тази година са дали на служащите си доста покачване на заплатите.

„ Безопасността на нашите чиновници е наш главен приоритет и като подобен всички чиновници в тази област са преместени на безвредно място, а тези, които изпитват признаци след излагането на лютивия спрей, са лекувани незабавно на място. Съответно тези, които са имали потребност са били превозени до локалните лечебни заведения за оценка и лекуване “, съобщи представител на Amazon пред телевизия ABC.

Никой обаче не дава отговор на въпроса за какво роботът е отворил спрея и къде е казусът при него?

Преди време още веднъж в склад на Amazon имаше случай с роботи, за благополучие по-скоро смешен. Тогава някакво масло за пуканки пада от рафт на пода в съвсем напълно роботизиран център за зареждане на Amazon. Това обърква тотално роботите в склада, които стартират да се движат бързо, да се блъскат и да се хлъзгат в маслото …

На извършен симпозиум за бъдещето на изкуствения разсъдък и роботите като работната мощ, за този случай оповестява Тай Брейди, основен технолог на Amazon. Според Брейди, когато роботите почнали да се пързалят и да се бутат върху локвата с масло, те евентуално са получили неточност в енкодера.

Нещо сходно преди време става и в един мол, в който роботът грижещ се за сигурността на мола, се плъзга върху мокри тухли и пада във фонтана на магазина.

Все още е рано да се страхувате, че изкуствения разсъдък ще ви вземе работата. Вярно е, че е неестествен, само че до каква степен е разсъдък?/Мегавселена
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР