Подложката за мишка Genesis Boron 500 XXL е предназначена за

...
Подложката за мишка Genesis Boron 500 XXL е предназначена за
Коментари Харесай


Подложката за мишка Genesis Boron 500 XXL


Подложката за мишка Genesis Boron 500 XXL е предопределена за буйни играчи, които държат всичко в обкръжението им да е изпипано до последния пиксел или милиметър
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Игрите са развлечение, игрите са пристрастеност. Игрите са занимание, само че те са и метод да си починем от рутинните отговорности, а за какво не и да се позабавляваме с другари. За някои са си напряко спорт, а за стеснен брой майстори са метод за изкарване на пари.

За да е комфортно и прелестно в действителност, мнозина влагат в своето геймърско пространство с не по-малко пристрастеност, в сравнение с влагат в играта. След хубавичко клавиатура и издръжливата мишка идва ред да обзаведем игровото „ работно място ” с комфортна поставка за мишка.



Килимчето Genesis Boron 500 XXL е предопределено точно за тези буйни играчи, които държат всичко в обкръжението им да е изпипано до последния пиксел или милиметър. Всъщност „ чердже ” е много дребна дума в тази ситуация – с размери 30 на 80 сантиметра Boron 500 XXL е като футболен стадион по отношение на детска площадка, в случай че го съпоставим с нормалната поставка за мишка. Върху него могат да се подредят и мишка, и клавиатура, и други аксесоари.

Тъканта от горната страна е фина и „ бърза ”, с цел да подсигурява точно придвижване и 100% надзор на мишката. Дебелината е 4 милиметра. Гумираната поставка не позволява каквото и да е превъртане по повърхността на бюрото.

Тази композиция от фина гума и „ бърз ” текстил е потвърдила в практиката, че освен е много приятна на досег, само че е и извънредно дълготрайна. Може и да се пере елементарно. Така човек няма да има терзание, в случай че е податлив да похапва пред компютъра или пък в случай че си разлее питието.

Но това, което е най-забележително, е подсветката. Килимчето Boron 500 XXL се включва към компютъра посредством USB кабел, при което подложката става зрелищна. Прозрачният ѝ борд блества в ярки цветове, които могат да оцветяват крайчеца статично или пък да се преливат, да пробягват по цялата обиколка на килимчето в безкрайна криеница от цвят и светлина.

Който към този момент има клавиатура и мишка от Genesis, сигурно познава нейните RGB светлинни резултати. Е, Boron 500 XXL добавя феерията от цвят и светлина. Има 11 режима, тъй че може даже да се съчетае с цветовия театър на игровата външна страна.

За тези, които са склонни да стриймват играта си и да излъчват видео със личното си наличие, съществуването на Boron 500 XXL ще остави прелестно усещане в публиката. Тук е моментът да напомним, че Genesis са се погрижили за стриймърите и с първокачествен ориентиран микрофон Radium 300, тъй че аудиторията да получава най-хубавото допустимо качество.

От друга страна Genesis постоянно съумява да предложи атрактивните си технологии на най-хубава цена: Boron 500 XXL е с близо 20% по-евтина от тази на аналогичните RGB подложки със подобен размер и текстура. Атрактивният пад се продава за към 50 лева с включен Данък добавена стойност в комерсиалната мрежа у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР