Подкрепа за кабинет на ГЕРБ от страна на “Възраждане не

...
Подкрепа за кабинет на ГЕРБ от страна на “Възраждане не
Коментари Харесай

Костадинов: “Възраждане” печели изборите и връща машинното гласуване

Подкрепа за кабинет на ГЕРБ от страна на “Възраждане ” не е допустима.

Двете партии имат доста съществени политически, кардинални, идеологически разминавания.

Това разгласи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

“Много е необичайно за какво нашите европейски сътрудници толкоз доста държат да ни вкарат в еврозоната, а не желаят да ни пускат в Шенген ”, сподели още Костадинов и попита за какво никой не задава този въпрос, с изключение на „ Възраждане “.

“България им е нужна като територия- буфер сред Европа и Азия, от която да изсмукват пари, хора, запаси, потребни изкопаеми, всичко друго, само че не и тук да има мощна и постоянна страна.

Как да създадем държавно управление с партия, която прокарва тази убийствена за България политика към този момент 12 години ”, попита риторично Костадинов.

В коментар за признатите промени в Изборния кодекс, водачът на „ Възраждане “ сподели, че с тях ще се върнем назад в „ изборната вакханалия “ от април предходната година, когато се гласоподава смесено, с “безброй злоупотреби, преброяване до 5-6 часа сутринта, стоене в РИК, носене на чували, всичко това, което към този момент гледахме 30 години обратно във времето ”.

Костадинов се обърна към другите политически сили, които са срещу хартиеното гласоподаване и не желаят изборният развой да се фалшифицира, да създадат дружно нужното по този начин, че във всяка една секция да има най-малко по шест индивида представители на политическите сили, които няма да позволен това.

“Ако старите бандити си мислят, че по този метод ще съумеят още веднъж да си върнат властта и да доунищожат България, просто няма да стане.
По евентуално е да има гражданска война и протести, в сравнение с да допуснем това, което те през вчерашния ден одобриха, да се случи ”, сподели Костадин Костадинов.
По думите му всичко в българската политика е предпоследно и заявява, че „ Възраждане “ ще завоюват изборите и ще върнат машинното гласоподаване.

Костадин Костадинов прикани президента Румен Радев да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс, като изрази мнение, че надали президентът ще го направи.

“Очевидно е, че президентът някак си е настрана от дебата, най-малко към този момент не се изрече по тематиката ”, уточни водачът на „ Възраждане “.

“Практиката е посочила, че това, което поискахме до момента от него и получихме няколко поредни отхвърли, най-вероятно ще имаме и следващо отчаяние и надали ще има несъгласие върху Изборния кодекс ”, разяснява Костадинов.

От „ Възраждане “ организират митинг в отбрана на българския лев и срещу въвеждане на еврото в България, на пл. “Народно заседание “ в София.

“Сега ние сме тук, с цел да протестираме против „ насилственото “ вкарване на България в еврозоната, което става на мрачно, без никаква информация ”, уточни Костадин Костадинов, представен от БГНЕС.

Вчера самият заместител министър-председател Пеканов за следващ път удостовери, че към момента не е направен анализът за изгодите и вредите от влизането на България в еврозоната, означи Костадинов и още веднъж сподели, че това е напълно против българските ползи.

Протестиращите се насочиха към постройката на Представителството на Европейската комисия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР