Подкаст | Регулации на ваканционните имоти в България има, но

...
Подкаст | Регулации на ваканционните имоти в България има, но
Коментари Харесай

Вечерни новини: Радев връчи „дискредитиран мандат“; Повече контурска трол върху ваканционните имоти

Подкаст | Регулации на ваканционните парцели в България има, само че надзор – не
Все още сме надалеч от цялостното изсветляване на пазара на ваканционни парцели в България, които се отдават за малко през платформи като Airbnb и Booking. Това стана ясно от думите на Невена Борисова, действен шеф на Flat Manager. Тя е посетител в епизод 13 на подкаста на Economic.bg – „ Едно мислено “.

Пълното изсветляване на пазара ще се случи, когато се подписа това съглашение с Airbnb. Платформата да желае неповторимия регистрационен код, с цел да може парцела да се предлага през нея “, споделя Борисова.
„ Булгаргаз “ предлага 15% поевтиняване на газа за юни
Към днешна дата цената за юни, която " Булгаргаз " би внесъл в Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР), е с близо 15 % по-ниска. Това сподели изпълнителният шеф на сдружението Деница Златева на днешното намерено съвещание на регулатора, представена от Българска телеграфна агенция. Днес се разисква предлагането на публичния снабдител от началото на месеца, което беше за 11.5% надолу.
Победата на Ердоган приближи турската лира до дъното
Турската лира още веднъж потегли надолу и се приближи до рекордно ниските си равнища, откакто Турция преизбра Ердоган за президент. Към 11:40 ч. българско време лирата се търгува за 20.06 за $, което е навръх на рекордно ниските равнища, регистрирани в петъка, преди балотажа.

От началото на годината турската валута отслабна с повече от 6% и загуби повече от 90% от цената си през последното десетилетие, до момента в който стопанската система беше в плен на инфлация и валутни рецесии.
Президентът прикани Денков да върне мандата несбъднат
Като висш главнокомандващ съм директно зает с националната сигурност и съм предназначен да защищавам българската страна. И тъкмо поради това е нецелесъобразно от моя страна да Ви връча мандат след изтеклите записи и да поверя съдбините на страната на водачите на Вашата партия след изтеклите записи и техните обществени признания – поради торпилирането на българския суверенитет, наклеветяването и плануваната чистка в службите и държавната администрация, поръчката за вмешателство в изборите посредством преодоляване на Министерство на вътрешните работи и дискредитирането на водачите на европейските институции и името на България. С тези думи президентът Румен Радев връчи втория изследователски мандат на кандидат-премиера на ПП-ДБ Николай Денков.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР