Подхождате по неправилен начин спрямо ситуациите в живота си напоследък.

...
Подхождате по неправилен начин спрямо ситуациите в живота си напоследък.
Коментари Харесай

Февруарски тароскоп за Стрелец: Месецът на любовта ще ви донесе… любов!

Подхождате по погрешен метод по отношение на обстановките в живота си в последно време. Повлияни сте от отрицателна среда или хора и не сте на себе си. Може да имате нападателно или отмъстително държание, което вреди на вас и околните ви. Изпитвате компликация в връзките си с близките. Опитайте се да измененията държанието си и доста бързо ще видите резултати.

Месецът на любовта ще ви донесе… обич! На необвързаните следва начало на прелестни хармонични връзки с нов човек. Тази връзка може да прерасне в сантиментални връзки или откровено другарство.

Зa някои от обвързаните този месец е превъзходен за подписване или плануване на брак. Ако още не сте отправили предлагането си, февруари е на ваша страна.

За женените месецът на влюбените ще бъде изпълнен с благополучие и естетика в фамилното гнездо. Постигнали сте специфична връзка с взаимна обич и грижа. Време е да ѝ се насладите!
 
Стрелци, любовта чука на вратата ви
В кариерен проект не прилагате нужния фокус и дисциплинираност, с цел да постигате задачите си. Доминираща фигура задушава вашата креативност и нарушава спокойствието ви. Чувствате се разколебани дали сте на вярното място и обмисляте други други възможности. Отпуснете се и оставете нещата по течението. Това е обстановка, която е отвън ваш надзор, колкото и да се напрягате. Както са споделили хората: всяко знамение – за три дни!

 

Автор: Мира Маринова

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР