Подходящ е и за най-взискателните към скоростта приложения, обслужващи голям

...
Подходящ е и за най-взискателните към скоростта приложения, обслужващи голям
Коментари Харесай

Ultrastar DC SN640 – 5 причини да използвате този SSD в центъра за данни

Подходящ е и за най-взискателните към скоростта приложения, обслужващи огромен брой клиенти

Ultrastar DC SN640 е усъвършенстван за рискова продуктивност със смесени приложения
(снимка: Western Digital)

Ultrastar DC SN640 е нов модел NVMe SSD на Western Digital , основан да посрещне потребностите от продуктивност на сегашните и бъдещите сървърни и облачни приложения. Устройството е създадено по 96-слоен 3D TLC развой и особено предопределено за приложимост в центрове за данни, като предлага технологии за поддържане на висока продуктивност и еластичност във връзка с живота на носителя.

Благодарение на огромния си потенциал, Ultrastar DC SN640 може да послужи за основа при създаване на надеждни и гъвкави масиви за данни с размер от порядъка на зетабайти. Със личен дизайн на SSD контролера, независимо създаден фърмуер и отвесна интеграция, новият модел въплъщава компетенциите и мощните страни на Western Digital в създаването на новаторски решения, които да послужат на клиентите във всеки сегмент на тяхната инфраструктура – от периферията, през ядрото, до облака.

Ето пет значими аргументи, поради които Western Digital Ultrastar DC SN640 е точният избор за центровете за данни:

Висока продуктивност при огромно натоварване

Един от най-важните индикатори при избор на сървърен SSD е неговата продуктивност. Western Digital Ultrastar DC SN640 реализира до 1,2 милиона инцидентни IOPS, което го прави подобаващ и за най-взискателните към скоростта приложения, обслужващи огромен брой клиенти.

Голям потенциал

Новият SSD на WD се предлага в многообразие от потенциали – от 800 GB до 30,72 TB. Така в случаите, когато с изключение на бързодействие се търси и размер, не сте принудени да употребявате разнообразни и по-бавни носители.

Ultrastar DC SN640 е наличен в подобаващ формат за разнообразни инфраструктури
(снимка: Western Digital)

Разнообразие от формати

Независимо в каква система ще го монтирате, Ultrastar DC SN640 се предлага в подобаващ формат – U.2, M.2 или E1.L, с цел да можете да се възползвате в най-голяма степен от преимуществата на наличната инфраструктура:

Настройка на издръжливостта

В взаимозависимост от интензивността на запис на данните, издръжливостта на SSD устройството може да се задава в границите от 0,8 до 2 или повече DWPD (Drive Writes Per Day, записи на ден), с цел да се подсигурява надеждно предпазване на информацията. При това може да се реализира до 50% „ overprovisioning ”.



Универсално приложение

Фамилията Ultrastar DC SN640 е усъвършенствана за рискова продуктивност със смесени приложения като SQL Server, MySQL, виртуални десктопи и други сериозни за бизнеса задания в хиперконвергирани инфраструктури като VMware vSAN и Microsoft Azure.

SSD дискът на Western Digital реализира 2 пъти по-висока продуктивност при поредните записи, в съпоставяне със своя предходник. Ultrastar DC SN640 предлага и множеството варианти за сигурност, както и поддържа на NVMe multi-namespace. Новите носители от семейството се отличават и с ниска обща цена на владеене.

Значението на NVMe

NVMe има все по-голямо въздействие върху метода, по който организациите могат да работят със своите данни, изключително що се отнася до разбора им в действително време, M2M и IoT, както и за навлизащите технологии като софтуерно дефинираните инфраструктури.

Точно с тази концепция е основан Ultrastar DC SN640 – за създаване на инфраструктура от последващо потомство с съответната цел, а не с съставни елементи с общо предопределение, при които скалируемостта и продуктивността постоянно не могат да бъдат планувани тъкмо, а цената нормално е ненужно повишена, заради неналичието на опция за без значение скалиране на изчислителна мощност, сторидж и мрежови интерфейси.



Western Digital Ultrastar DC SN640 е наличен за клиентите у нас от формалния търговски сътрудник „ АДСИС ” ЕООД с 60-месечна гаранция и съвещания за консолидиране на устройството в инфраструктурата на клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР