Подготвяйки се за ролята си на бъдещ монарх на Великобритания,

...
Подготвяйки се за ролята си на бъдещ монарх на Великобритания,
Коментари Харесай

Принц Чарлз - изненадата на Bond 25

Подготвяйки се за ролята си на предстоящ монарх на Англия, принц Чарлз следва прецизно стъпките на своята майка. Това включва съществено увеличение на броя задължения годишно, само че и някои много по-приятни занимания.

В малко видео за откриването на Олимпийските игри през 2012 година, кралицата си партнира с тогавашния Джеймс Бонд Даниел Крейг и несъмнено добре им се получи.

А в този момент въпросът на дневен ред е дали ще забележим сина й принц Чарлз в новия филм за сътрудника, който се чака да излезе през идната пролет.
 Снимка 437489

През юни Чарлз посети снимачната площадка на кино лентата и се счита, че точно тогава е провел бързи договаряния за своето появяване на кино продукцията.

Той е въплъщение на всичко английско, почитател на бързите и ретро коли, а присъединяване му сигурно ще повдигне рейтинга на 25-я филм за Джеймс Бонд.
 Рами Малек, Bond 25 и какви условия е сложил артиста, с цел да взе участие във кино лентата за Джеймс Бонд
Условията на Рами Малек, с цел да взе участие в Bond 25

Претенциите на един притежател на Оскар

Участието на принц Чарлз се договаря като камео роля - ненадейно и малко появяване на известна персона, която играе себе си. А в случай че това в действителност се случи, идната цел на продуцентите ще са принцовете Уилям и Хари, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР