Подготвят закон, с който да монополизират пазара на горивата!Ще ликвидират

...
Подготвят закон, с който да монополизират пазара на горивата!Ще ликвидират
Коментари Харесай

Ангел Славчев за Фрог: Със закон монополизират пазара на горивата

Подготвят закон, с който да монополизират пазара на горивата!
Ще унищожават всички дребни обекти, които сега подкопават удобството на огромните вериги! Това съобщи пред Фрог нюз ръководителят на съдружие „ Граждански контрол” Ангел Славчев във връзка законопроекта за контролиране на пазара на горива, импортиран в Народното събрание от над 30 народни представители.

Най-големият удар е по търговците и доставчиците на пропан бутан за битови потребности. В закона е написано, че може да бутилираш газ, единствено в случай че имаш 500 кубиков контейнер и да продаваш такава газ, единствено в случай че имаш най-малко 10 хиляди бутилки и забележете, би трябвало да имаш бутилки колкото са половината ти продажби за годината. България има две компании, които имат подобен потенциал, едната е Топливо, която се управлява от човек, прочут като " Бедо ", и другата е V-gaz, която е благосъстоятелност на дамата на Бедо.

По-лобистки закон не е предлаган напоследък. Много хора от сектора считат, че този закон цели тотална монополизация на пазара за горива, не внася никакви рестрикции за сигурността на хората, както и не основава предпоставки за равнопоставеност. Крайната е цел е да подвигат цените на горивата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР