Подгответе се за щуро парти с марката Jenny Fairy на

...
Подгответе се за щуро парти с марката Jenny Fairy на
Коментари Харесай

Идеи за парти стил от капсулната колекция Let’s Party на Jenny Fairy

Подгответе се за щуро празненство с марката Jenny Fairy на полската верига за обучвки и чанти CCC и танцувайте до сутринта с най-модерните обувки за този сезон

Най-новата е събрала най-хубавите y2k трендове.

Луд диско искра в композиция със супер съвременни форми е най-хубавата формула за празненство визия. Марката Jenny Fairy следи от близко най-новите трендове и идва със личен отговор на стилните трендове. Колекцията е ориентирана към феновете на момичешкия жанр и y2k трендовете. Това, което отличава обувките на Jenny Fairy са смелите цветове, истинските комбинации от материали и новаторските довършителни линии.

 Идеи за празненство жанр от капсулната сбирка Let’s Party на Jenny Fairy

Капсулната сбирка Let`s Party препраща към празненство стила от 2000-те, връщайки топ частите от предходното десетилетие назад на дансинга. Сладурските модели в бонбонени цветове в жанр барби са допълнени от. Вездесъщият металиков искра и брокат няма да останат незабелязани на дансинга.

 Идеи за празненство жанр от капсулната сбирка Let’s Party на Jenny Fairy

Селекцията от фешън съкровища включва и лъскави, прилепнали по крайници, ботуши в най-модерните цветове за сезона. В допълнение към класическото черно има металиково сребристо и динамичното лилаво Very Peri, показано от института Pantone за цвета на 2022 година Обувките включват и модели с висока платформа с цип на глезена, които са допълнени с акценти вид украшение под формата на кристали.

 Идеи за празненство жанр от капсулната сбирка Let’s Party на Jenny Fairy

В капсулната сбирка Let`s Party са показани и два впечатляващи модела. И двата модела, покрити с блестящи цирконии, безспорно ще притеглят вниманието с блясъка си. Вдъхновете се от смелия жанр на Let`s Party, като ги носите с дънкови комплекти, байкърски якета или пухкави облекла.

Капсулната сбирка Let`s Party е налична единствено онлайн на www.ccc.eu и в мобилното приложение.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР