Подгответе се своевременно! Според ново проучване от HolidayExtras.com, всичко, което

...
Подгответе се своевременно! Според ново проучване от HolidayExtras.com, всичко, което
Коментари Харесай

Как да не харчим излишни пари при резервация за почивка

Подгответе се навреме! Според ново изследване от HolidayExtras.com, всичко, което оставяме за последния миг, може да ни коства съществени пари. EuronewsTravel се съветва с специалист по пътувания, с цел да разбере кои са най-скъпоструващите неточности, които позволяваме, когато резервираме отмора.

Първо, да стартираме от тръгването: резервирайте авансово място за паркиране за колата си. Повечето от нас го вършат, когато към този момент са на летището, 10% - седмица по-рано и единствено 7% още когато резервират почивката си. Според пътните специалисти, при няколко пътувания годишно, предварителната резервация на паркинг-място на летището може да ви спести пари за още един самолетен билет до приятна ваканционна дестинация.

Купете си застраховка за пътуването, още когато резервирате почивката си. Ако го оставите за последния миг, може да забравите, тъй че да останете без застрахователно покритие по време на ваканцията си. Освен това, предварителната покупка на застрохавка значи по-високо равнище на покритие, в случай че нещо бъде анулирано, разсрочено, отсрочено или в случай че по...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР