Подготовката за летния сезон започва в различно време за различните

...
Подготовката за летния сезон започва в различно време за различните
Коментари Харесай

10 начина да изглеждате зашеметяващо на плажа

Подготовката за летния сезон стартира в друго време за другите хора. За някои тя стартира във фитнес залата за няколко месеца преди лятото, до момента в който за други стартира когато към този момент са на плажа, криейки непотребните килограми в пясъка. Оказва се, че има доста по-лесни способи да изглеждате зашеметяващо на плажа, без значение какъв брой подготвени за плажа се чувствате!

Ще ви дадем няколко съвета за това по какъв начин да покажете мощните страни на тялото си и да достигнете мечтаната форма за лятото.

1. Стилът на банския костюм

Когато избирате бански костюми, не забравяйте за образните резултати. Дори най-малките елементи имат значение.

Вертикалните прорези на банския вършат силуета образно по-висок.

Бикините с висока талия карат краката ви да наподобяват по-дълги.

Кръгли и V-образни деколтета на горнището вършат раменете по-тесни.

Перлите и другите украшения придават размер, тъй че в случай че имате огромни бедра, те би трябвало да са на горнището и противоположното, в случай че имате необятни плещи, по-добре декорациите да са на долнището.

Когато се пробвате да скриете непотребните килограми, не избирайте бански в ярки цветове.

Ако имате огромни бедра, можете да отвлечете вниманието от тях, като изберете горнище с повече елементи.

2. Шарките и цветът на банския

Правилно определеният цвят образно балансира съвсем всяка фигура. Тъмните цветове би трябвало да се употребяват тук-там, където желаете да скриете непотребни килограми, до момента в който на местата, където желаете да добавите размер, би трябвало да изберете ярки и светли цветове. Например, тъмните линии в профил на бикините оказват помощ да се подчертае талията, до момента в който тъмните бикини са по-добри за фигура с необятни бедра и тесни плещи.

3. Декоративни саронги

Саронгът може да скрие несъвършенствата на всяка фигура. Това предписание обаче работи единствено в случай че той се носи вярно. Има доста варианти за това по какъв начин да вържете този аксесоар, с цел да наподобява силуетът ви по-пропорционален. Например, на по-пълните дами се предлага да го вържат на талията, а по-слабите- на бедрата. При избора също е значимо да обърнете внимание на принтовете. По-едрите дами би трябвало да заобикалят огромни принтове, а най-хубавият вид за дребни девойки е саронг със приблизително огромни принтове.

4. Аксесоари
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР