Подготовката на световното шоу на Енчо Керязов Нощ на звездите

...
Подготовката на световното шоу на Енчо Керязов Нощ на звездите
Коментари Харесай

Енчо Керязов и неговата фондация с жест на уважение към пловдивски училища


Подготовката на международното шоу на Енчо Керязов " Нощ на звездите " навлиза във финалната си фаза. Остават по-малко от две седмици до 1 юни, когато ще го забележим на сцената на Античния спектакъл в Пловдив под патронажа на кмета на Община Пловдив, Здравко Димитров, и с главното медийно партньорство на bTV.

Организаторът - Фондация " Енчо Керязов ", го основава в чест на надарените деца и младежи в България, участници в обичайните ѝ Годишни награди, които имат към този момент 11-годишна история. Сегашното издание на премиите е подкрепено от Министерство на образованието и науката, Национално съдружие на общините в Република България и Институт по математика и информатика Българска академия на науките.

На 24 май публично ще бъдат оповестени призовите тройки с номинации в категориите " Образование ", " Изкуство " и " Спорт ". Вече е традиция от 2016 година до през днешния ден във финала на някоя от категориите на Годишните награди да участва надарен възпитаник от учебно заведение в Пловдив.

Енчо Керязов подари на четири пловдивски учебни заведения 300 билета за шоуто " Нощ на звездите " в символ на почитание към достиженията на техните възпитаници. Запазени места в Античния спектакъл за 1 юни ще има за:

- Национално учебно заведение за музикално и танцово изкуство " Добрин Петков " с отличени в изданията на Годишните награди, категория " Изкуство " - Георги Грозев - тромпет, Борис Биков - пиано, Хрисиана Савова - пиано и Юлиан Станчев - класическа китара и кларинет;

- Математическа гимназия “Академик Кирил Попов” с отличени в изданията на Годишните награди, категория " Образование " - Радослав Димитров - математика и Виктория Христова - информатика;

- Национална комерсиална гимназия с отличена в Годишни награди 2018 година, категория " Спорт " - Виктория Радева – шахмат;

- Спортно учебно заведение " Васил Левски " с отличен в Годишни награди 2022 година, категория " Спорт Топ 10 " преди финала - Йосиф Миладинов – плуване.

Енчо Керязов съобщи, че всяка година ще подарява билети за шоуто " Нощ на звездите " на учебни заведения с принос за развиването на образованието, изкуството и спорта в България, тъй като ние, като нация изискуем почитание на преподавателите и техните сполучливи възпитаници за труда и постоянството им.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР