Подготовката на световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите

...
Подготовката на световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите
Коментари Харесай

Фондация дари 300 билета на 4 училища


Подготовката на международното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите ” навлиза във финалната си фаза. Остават по-малко от 2 седмици до 1 юни, когато ще го забележим на сцената на Античен спектакъл под патронажа на кмета на Община Пловдив, господин Здравко Димитров, и с главното медийно партньорство на bTV.

Организаторът Фондация Енчо Керязов го основава в чест на надарените деца и младежи в България, участници в обичайните ѝ Годишни награди, които имат към този момент единадесетгодишна история. Сегашното издание на премиите е подкрепено от Министерство на образованието и науката, Национално съдружие на общините в Република България и Институт по математика и информатика Българска академия на науките.

На 24 май публично ще бъдат оповестени призовите тройки с номинации в категориите Образование, Изкуство и Спорт. Вече е традиция, от 2016 година до през днешния ден, във финала на някоя от категориите на Годишните награди да участва надарен възпитаник от учебно заведение в Пловдив.

Днес Енчо Керязов подари на четири пловдивски учебни заведения 300 билета за шоуто “Нощ на звездите ” в символ на почитание към достиженията на техните възпитаници.

Запазени места в Античния спектакъл за 1 юни ще има за Национално учебно заведение за музикално и танцово изкуство “Добрин Петков ”, с отличени в изданията на Годишните награди, категория Изкуство: Георги Грозев – тромпет, Борис Биков – пиано, Хрисиана Савова – пиано и Юлиан Станчев – класическа китара и кларинет; Математическа гимназия “Академик Кирил Попов ” с отличени в изданията на Годишните награди, категория Образование: Радослав Димитров – математика и Виктория Христова – информатика; Национална комерсиална гимназия с отличена в Годишни награди 2018 година категория Спорт:  Виктория Радева – шахмат; Спортно учебно заведение “Васил Левски ” с отличен в Годишни награди 2022 година, категория Спорт Топ 10 преди финала: Йосиф Миладинов – плуване.

Енчо Керязов съобщи, че всяка година ще подарява билети за шоуто “Нощ на звездите ” на учебни заведения, с принос за развиването на образованието, изкуството и спорта в България, тъй като ние, като нация изискуем почитание на преподавателите и техните сполучливи възпитаници за труда и постоянството им.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР