Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година.Тази

...
Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година.Тази
Коментари Харесай

Колко солено излиза подготовката на колата за зимата тази година?

Подготовката на автомобила за зимата излиза доста по-скъпа тази година.

Тази година цената на нова гума от най-разпространения размер и невисок клас варира от 95 до 115 лева за брой. Така за 4 гуми плюс цената на монтажа ще би трябвало да платим най-малко 100 лева от горната страна по отношение на предходната зима. При течностите за чистачки и антифриза също има повишаване – с сред 20 и 50 %.

С рухването на температурите на открито, изненадващите поправки в един от сервизите у нас – порастват. Повреди по охладителната система, неработещи чистачки и заледяване на стъклата най-често водят водачите там след рухването на първия сняг. Други обаче просто желаят да ревизират автомобила преди пътищата да замръзнат.

Александър Маринов към този момент е подготвил колата за зимата. Сега отстранява последните повреди преди да тръгне на път през студените месеци.

„ Смених летните гуми със зимни. Налял съм течност за чистачки. Докарах колата още веднъж на инспекция, защото допускам, че една от накладките ми скърца ”, описа мъжът в ефира на Нова. Всичко това му коствало повече пари тази година.

Всяка част от автомобила би трябвало да е механически изправна, с цел да са сигурни водачите на пътя през зимата, споделя професионалният автотехник Алекс Иванов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР