Подчертавайки своята изключителност, САЩ не успяха да се справят с

...
Подчертавайки своята изключителност, САЩ не успяха да се справят с
Коментари Харесай

Захарова: САЩ не се справиха с ролята на супермен

Подчертавайки своята изключителност, Съединени американски щати не съумяха да се оправят с ролята на супермен в разрешаването на интернационалните спорове. Това съобщи представителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова в тирада, изнесена на младежкия учебен конгрес „ БалтАртек " в Светлогорск, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
Съгласно думите на съветския посланик, страните биха могли да поддържат концепцията за изключителността на Съединени американски щати, в случай че Вашингтон „ действително можеше да способства за стабилността в този свят, като ускори сигурността, сдобри страните, предотвратява и потушава новите спорове. Кой би бил срещу? Това е голяма политическа, финансова, морална отговорност. Да бъдеш този супермен, който идва на помощ, оказва я и си отива. Но по някаква причина Съединени американски щати не се оправиха с тази роля “, разяснява Захарова.
Тя акцентира: „ Тъкмо противоположното, споровете станаха още повече, още по-мащабни. Макар мнозина да разчитаха на Съединени американски щати “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР