Подалите документи към този момент ще получат заявения от тях

...
Подалите документи към този момент ще получат заявения от тях
Коментари Харесай

Квотата за закупуване на дърва за огрев от ТП ДГС – Благоевград е пред изчерпване


Подалите документи към този миг ще получат декларирания от тях материал, обявиха от общината

Предвиденото количество за закупуване на дърва за огрев от Търговско предприятие „ Държавно горско стопанство “ – Благоевград за 2022 година към този момент е съвсем изчерпано. Въпреки това събитие кметът на Благоевград Илко Стоянов получи увещание от управлението на Търговско предприятие ДГС, че хората, подали документи към този миг, ще получат декларирания от тях материал, оповестяват от общината.

Въпросът е бил разискван на образувана среща, предизвикана от постъпили сигнали на обезпокоени поданици на общината.

„ Информацията, която имам от Търговско предприятие ДГС е, че акцията протича обикновено. Реално закъснение няма, въпросът е, че самият развой по култивиране на документите е трудоемък и могат да бъдат обхванати до 5 индивида дневно. Към момента, подадените заявки са над 1000, това от своя страна значи, че плануваното количество е на изчерпване “, разяснява Илко Стоянов.

Той акцентира, че за Община Благоевград приоритет са обществено слабите и възрастни хора. В тази връзка Стоянов е разпоредил и на кметовете на обособените дребни обитаеми места да извършат изследване измежду популацията, с цел да бъде из
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР