Подадено е заявление за смяна на изпълнителния директор на Булгаргаз,

...
Подадено е заявление за смяна на изпълнителния директор на Булгаргаз,
Коментари Харесай

Сменят шефовете на "Булгаргаз"

Подадено е заявление за промяна на изпълнителния шеф на " Булгаргаз ", удостовери за БНР представителят на държавното управление Антон Кутев.

Мястото на назначения от " Продължаваме промяната " Любомир Йоцов би трябвало да заеме Деница Златева, оповестява БТВ, само че Антон Кутев не удостовери, че тя ще заеме поста.

" Има промяна на шефовете. Не мога да ви потвърдя имана, само че има промяна ", сподели Кутев пред БНР, който във въпрос за претекстовете за промяната препрати към енергийния министър.

Днес е извършено съвещание на Съвета на шефовете на " Булгаргаз " с една единствена точка в дневния ред - избор на изпълнителен шеф.

Досега Деница Златева беше член на Съвета на шефовете на сдружението.

Освен нея има заявление за промяна на още трима души в борда на газовата компания.

Освобождават се и членовете на съвета на шефовете - Анжела Славова, Антон Адамов и Стефан Войнов. Техните места ще заемат Димитър Спасов, Татяна Петрова и Веселин Синабов.

Поста си ръководител на Съвета на шефовете резервира Иван Топчийски. Все още промяната не е вписана от съда и не е годна.

Деница Златева беше интернационален секретар на Българска социалистическа партия до 2017  година, от 2009 до 2013-а е евродепутат, а през 2017-а става вицепремиер в първия длъжностен кабинет на президента Румен Радев отпред с проф. Огнян Герджиков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР