Под знака на родните спортистки мина класацията “Жена на годината”

...
Под знака на родните спортистки мина класацията “Жена на годината”
Коментари Харесай

Ивет би Лолова и Кабаиванска за “Жена на годината” , Владинова също с приз

Под знака на родните спортистки мина класацията “Жена на годината” за 2017 година на списание “Грация”. На снощната гала бяха връчени призове в общо 10 категории.

Най-впечатляващ е триумфът на топспринтьорката ни Ивет Лалова-Колио. 33-годишната лекоатлетка, която има две европейски трофеи на 100 и 200 м, победи в категорията “Послание във времето” Де факто този при е за изцяло творчество. Ивет би две родни величия - оперната прима Райна Кабаиванска, притежател на медал “Стара планина”, и актрисата Татяна Лолова. Четвъртата номинирана бе журналистката Елена Йончева.

“Тя е същински образец и ентусиазъм за всички български спортисти, тъй като потвърждава, че когато даваш всичко от себе си, няма непостижими цели. Една от десетте най-бързи дами в света впечатлява феновете си не са единствено с невероятните си спортни достижения, само че и със мощния си темперамент, страхотна визия и различим стил”, бе “визитката” на Лалова за номинациите.

В категорията “Спорт” номер 1 е най-хубавата ни състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова. Тя бе отличена в конкуренцията на другата прелест, която ни показва самостоятелно на най-високо равнище - Катрин Тасева, учителката по британски Анелия Карагьозян, обираща златните медали в колоезденето, и боксьорката Станимира Петрова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР